Diumenge, 7 de agost de 2011 | 12:21
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

La nova provocació de Lady Gaga

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

La cantant es transforma en un home per al vídeo de 'You and I'

 

La nova provocació de Lady Gaga
Cultura 06/08/2011 20:57
Fidel al seu estil provocador i desafiant, Lady Gaga torna a sorprendre. Ara no amb el pèl ros, ni pintat de blau, ni vestida de Mickey Mouse, sinó transformant-se en un home per a l'enregistrament del vídeo del seu nou single 'You and I'. Com era d'esperar ha estat ella mateixa qui  ha publicitat la imatge a través del seu Twitter.
ladygagahombre
Parlant de Lady Gaga ja res sorprèn. Acostumats a veure-la amb extravagants 'look', des d'imitacions a diferents dibuixos animats, la seva última bogeria és alhora un desafiament: semblar un  home. Desalinyada, amb ulleres pronunciades, pèl embullat i àmplies patilles, així apareix en el vídeo de la seva nova cançó, amb una vestimenta 'ad hoc', blazer negra i samarreta blanca, tot molt masculí.

La imatge, que ha estat publicada per ella mateixa a través de Twitter, és la portada del seu nou single 'You and I' i tal com ella ha tuitejat "Mai trobaràs el que cerques en l'amor, si no t'estimes a tu mateix".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1