Diumenge, 7 de agost de 2011 | 12:31
Vostè es troba a: Inici > Política >

Montilla: "Duran Lleida només vol ser ministre"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Confia que el PSC pugui guanyar encara les eleccions
Montilla: "Duran Lleida només vol ser ministre"
Política 06/08/2011 11:32
El primer secretari del PSC, José Montilla, va reaparèixer anit en un acte del partit al Vendrell (Tarragona) per tractar d'injectar ànims als socialistes catalans. Montilla va criticar amb duresa al candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran Lleida, i va cridar a la mobilització del vot d'esquerres per intentar aconseguir la victòria.
montillavendrell
Montilla va assegurar que Duran recolzarà a totes aquelles persones que li puguin convertir en ministre i que, per això, CiU "no té candidat".

A més, ha assegurat que confia que el PSC estigui en condicions de guanyar encara les eleccions del 20 de novembre, "encara que serà una batalla difícil", va recalcar. En la seva opinió, el candidat del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, "és un candidat excel·lent, tant per als socialistes espanyols com per als catalans".

Pagar la crisi

L'expresident de la Generalitat va reconèixer que no és una situació "fàcil" per al seu partit, a causa de la crisi econòmica del país, la desafecció de part de l'electorat i els "errors" que s'hagin pogut cometre en la constitució de l'Estat de les Autonomies i el desenvolupament de l'Estatut.

A més, ha reconegut que s'han produït una sèrie de canvis socials que no han "interioritzat suficientment", per la qual cosa ha advocat per aprofitar el congrés de desembre per presentar noves idees i projectes.

"Hem de debatre amb els afiliats i els simpatitzants, i hem d'aportar idees, propostes i reflexions --va sentenciar--, en un moment de crisi de la sociodemocracia i del socialisme a Europa".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1