Dilluns, 8 de agost de 2011 | 12:36
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Facebook potencia els seus serveis a empreses per combatre a Google +

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Crea una pàgina integral de negocis
Facebook potencia els seus serveis a empreses per combatre a Google +
Comunicació 30/07/2011 13:36
La guerra entre la xarxa social de Mark Zuckerberg i la recentment estrenada per part de Google segueix oberta. A principis del mes de juliol, l'equip de Google+ demanava a les empreses que, de moment, no obrissin un perfil a la seva xarxa social ja que encara no està optimitzada. Ara, Facebook s'avança i integra en una pàgina tots els serveis per fer negocis.
 
Facebook VS google
Mentre que Google+ segueix treballant en els seus serveis per a empreses, Facebook s'ha avançat llançant Facebook for Business (Facebook per a empreses). La xarxa social de Zuckerberg ha concentrat en un mateix lloc totes les eines necessàries per millorar l'experiència de les empreses a Facebook.

D'aquesta manera, les empreses troben en una mateixa pàgina quatre funcions que els permetran gestionar i publicitar el seu negoci a través de Facebook. Una d'elles es denomina 'Pàgines'. Amb aquesta opció les empreses podran crear una espai per interactuar amb els seus seguidors, conèixer possibles clients i construir una comunitat. Amb la funció 'Anuncis', els responsables de l'empresa podran arribar exactament al seu públic objectiu segons l'edat, la ubicació o els interessos.

Una altra opció és 'Històries patrocinades', funció amb la qual les empreses podran desenvolupar en major mesurada el conegut com a "boca a boca" . Finalment, Facebook per a empreses ofereix la funció denominada 'Plataforma', on les empreses podran transformar el seu lloc web en una experiència social amb 'plug-ins' i aplicacions personalitzades.

Totes aquestes funcions han estat disponibles per a tots els usuaris des de Facebook, però ara la xarxa social les ha agrupat en un únic lloc pensant per les empreses, perquè tinguin en una única web tot el necessari per promocionar el seu negoci a la xarxa social.

Via: Facebook for Business (https://www.facebook.com/business).
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1