Dilluns, 8 de agost de 2011 | 12:40
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Totes les alternatives per a les obres de Sants

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Renfe informarà amb més de 300 persones a tots els afectats
Totes les alternatives per a les obres de Sants
27/07/2011 17:24
9rodalies
La posada en marxa d'un Pla Alternatiu de Transport (PAT) tractarà de minimitzar els trastorns que puguin produir als usuaris les obres de cobertura de les vies de ferrocarril d'accés a Sants, i que impedirà la connexió amb L'Hospitalet i Bellvitge entre el 4 i el 27 d'agost.
Amb la finalitat d'orientar als viatgers durant aquests dies s'empraran "fórmules de comunicació senzilles però potents", segons ha explicat el director general de Rodalies de Catalunya, Miguel Angel Remacha.

Per atendre les necessitats d'informació dels viatgers, la Generalitat, l'Ajuntament i Renfe reforçaran els equips d'atenció al client i de seguretat en les estacions amb 104 persones per torn -amb un total de 330 persones- per informar sobre els canvis a la programació i alternatives de transport.

Els viatgers de trens de la R4, R13, R14, R15 i R16 que entren cap a Barcelona des de Sant Vicenç de Calders per Vilafranca del Penedès no podran arribar fins a Sants, i hauran de baixar a L'Hospitalet de Llobregat, on després d'un recorregut a peu degudament senyalitzat a través de l'estació hauran de prendre la L1 de Metro.

El mateix succeeix en el cas de la R2 Sud que es detindrà en Bellvitge, i des d'aquí els usuaris hauran d'accedir als Ferrocarrils de la Generalitat per reorientar-se a l'estació de Sants.

Aeroport

Les obres de cobertura de les vies de Sants afectaran també al servei de trens que connecta aquesta amb la terminal T2 de l'aeroport i que no funcionarà tampoc durant aquest període de temps.

Com a alternativa, s'engegarà una llançadora d'autobusos articulats que cada quinze minuts comunicaran l'estació de Sants amb l'aeroport, i pararà per descarregar viatgers en les dues terminals: Primer en la T1 i després en la T2, on ja podran pujar usuaris per fer el recorregut al revés fins a Sants.

Anar al web de Rodalies per més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1