Dilluns, 8 de agost de 2011 | 12:24
Vostè es troba a: Inici > Política >

El PSOE demana al PP que "s'assereni" perquè les eleccions estan fixades pel 20N

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Iglesias reclama suport per a les reformes
El PSOE demana al PP que "s'assereni" perquè les eleccions estan fixades pel 20N
08/08/2011 09:53
9Marcelino Iglesias
EP.- El secretari d'Organització del PSOE, Marcelino Iglesias, ha demanat aquest dilluns al Partit Popular que "s'assereni i tingui tranquil·litat" perquè les eleccions generals estan fixades pel 20 de novembre i li ha acusat de, en lloc de recolzar les mesures del Govern per afrontar la situació econòmica, dedicar-se a fer "un discurs exclusivament destructiu".
En declaracions a RNE recollides per Europa Press, el dirigent socialista ha respost així al sotssecretari de comunicació del PP, Esteban González Pons, que ha reclamat al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, que avanci les eleccions "si no sap dur a terme les reformes que Espanya necessita".

En la seva opinió, les declaracions de González Pons i d'altres dirigents com el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, demanant un avançament a la cita amb les urnes han d'explicar-se en què "tots els partits estan molt condicionats per la proximitat de les eleccions". No obstant això, ha criticat que aquestes formacions no tinguin "mires més elevades".

"El govern fa el seu treball"

Iglesias ha respost al PP que el Govern "està fent el seu treball" i està "prenent decisions", fins i tot en un mes "tradicionalment de vacances", i el proper 19 d'agost s'aprovaran diferents reformes, per les quals ha demanat el suport del principal partit de l'oposició.

Al seu judici, el "mantra" que "repeteix permanentment" González Pons i altres dirigents del PP perquè Zapatero avanci la data de les eleccions està "instigat" pel líder del partit, Mariano Rajoy, que té com a "única obsessió" la cita amb les urnes.

"Tinc la sensació de que té massa pressa i molt poca responsabilitat. Cal dir-li al PP que s'assereni, que tingui tranquil·litat, perquè les eleccions seran quan ha anunciat el president del Govern", ha recalcat.

Iglesias ha defensat que el PP hauria de "tenir més responsabilitat" i "recolzar la recuperació econòmica del país", entenent que "no és una crisi d'Espanya", sinó "una crisi mundial".

El PP evita presentar propostes alternatives

De fet, ha criticat que segueixi parlant de la data de les eleccions "fins i tot després de fixar la data" i ho ha atribuït al fet que "vol evitar pronunciar-se sobre temes que ha de pronunciar-se" i sobre els quals "la ciutadania té dret a escoltar". No obstant això, ha insistit, en lloc d'explicar les seves "propostes alternatives", es dedica a fer "un discurs exclusivament destructiu".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1