Dimarts, 9 de agost de 2011 | 12:22
Vostè es troba a: Inici > Política >

El 15M tindrà un punt fix d'informació a Sol, però sense acampar

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Limiten l'horari de 10 a 00 hores
El 15M tindrà un punt fix d'informació a Sol, però sense acampar
09/08/2011 11:30
Porta del Sol: cartell 'Benvinguts'
EuropaPress.- El moviment assembleari dels 'indignats' ha resolt l'establiment d'un punt d'informació fix a la Porta del Sol, encara que cap persona passarà la nit en ell, sinó que tindrà un horari limitat, que en principi s'ha fixat de 10 a 00 hores.
Segons ha informat el moviment de protesta a les xarxes socials, aquesta decisió va ser presa en la tarda d'aquest dilluns en l'assemblea dels integrants de 'PuntoSol', la comissió conformada per fer-se càrrec d'aquest punt d'informació. Segons s'ha assenyalat, en un termini d'una setmana aquest grup tornarà a celebrar una reunió per avaluar "els pros i els contres" d'aquesta decisió

El lloc informatiu encarregat de recollir signatures i traslladar a la ciutadania les motivacions i les mobilitzacions del moviment de protesta era l'última escletxa de l'acampada que va romandre diverses setmanes a la plaça del Sol des de la manifestació del 15 de maig.

El final del campament a la cèntrica plaça madrilenya es va acordar en l'assemblea, encara que deixant un lloc fix d'informació que va romandre fins a dimarts passat, quan va ser desmantellat per la Policia.

El seu desallotjament va desencadenar diverses jornades de protestes que van arribar a provocar el bloqueig total de la plaça per part del dispositiu policial establert a Sol per impedir concentracions i possibles acampades. Aquest bloqueig a les concentracions es va dissoldre divendres passat, permetent així la celebració d'assemblees del moviment.

A les nits hi havia altercats

En declaracions a Europa Press, un membre del moviment que participava de forma activa en les labors d'informació a PuntoSol, ha assenyalat que la situació entorn del lloc era "insostenible", ja que durant les nits era habitual que es registressin altercats.

Segons el seu testimoniatge, la Policia va haver d'intervenir en alguns casos. Possiblement aquesta sigui una de les raons per les quals els 'indignats' hagin decidit que la continuïtat d'aquest lloc no inclogui la pernoctación en el mateix.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1