Dimarts, 9 de agost de 2011 | 12:36
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Un dels quatre detinguts és periodista

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Gorka Ramos cobria la manifestació per a lainformación
Un dels quatre detinguts és periodista
05/08/2011 12:26
Portada de la Información, Gorka Ramos
EP.- La Policia ha detingut a quatre persones, tres homes i una dona, un d'ells periodista de Lainformación, durant les protestes que es van desenvolupar anit pel centre de Madrid convocades pel moviment ciutadà 15-M, segons ha informat un portaveu de la Prefectura Superior de Policia.
Els diferents delictes pels quals se'ls acusa són atemptat contra l'autoritat, desobediència i desordre públic. Tres de les detencions es van produir durant la càrrega policial enfront del Ministeri de l'Interior, mentre que la quarta detenció s'havia efectuat abans als voltants de la Porta del Sol.

Un dels detinguts és periodista de la publicació digital 'lainformación.com', segons han informat des del propi mitjà de comunicació. Es tracta del redactor Gorka Ramos, que cobria des de la tarda d'ahir les mobilitzacions convocades pel centre de la capital.
La seva detenció es va produir durant la intervenció de la Policia enfront del Ministeri de l'Interior. Igual que els altres detinguts, ha estat traslladat al centre policial de Moratalaz, on ha passat la nit i es troba "incomunicat total", segons han informat a Europa Press des de la Redacció del mitjà.

La càrrega de la Policia d'anit enfront del Ministeri de l'Interior, la primera a Madrid des de la manifestació del passat 15 de maig, s'ha saldat a més amb un total de 20 ferits lleus, entre ells set agents de la Policia.

VEGI EL MOMENT DE LA DETENCIÓ A PARTIR DEL MINUT 8 DEL VÍDEO
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1