Dimarts, 9 de agost de 2011 | 12:50
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Controlat el foc en una empresa de reciclatge de Sant Adrià

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
22 dotacions de bombers han treballat en l'incendi
Controlat el foc en una empresa de reciclatge de Sant Adrià
04/08/2011 10:19
9dotacions-bombers-no-foc
EP.- Els Bombers de la Generalitat han controlat passades les 9 hores l'incendi declarat a les 1.07 hores i que ha calcinat una nau de reciclatge de paper i plàstic en el número 105 del carrer Eduard Maristany del polígon industrial El Sot, en Sant Adrià de Besós (Barcelona).
Segons un comunicat, ha causat l'ensulsiada del sostre de la nau de Bitron Industrie Espanya SA, amb 25 per 100 metres de planta i 15 metres d'altura, encara que no hi havia ningú dins de l'edifici quan ha començat el foc.

La Direcció general de Protecció Civil (DGPC) ha activat a les 2.44 hores la fase d'alerta del Pla d'Emergències Exterior del Sector Químic de Catalunya (Plaseqcat), ja que la façana lateral est de la nau també s'ha esfondrat, rebentant un dipòsit exterior de l'empresa Air Liquidi Medicinal.

Aquesta empresa produeix gas i té dipòsits exteriors d'oxigen, diòxid de carboni, nitrogen i argón. Els dipòsits d'Air Liquidi no han resultat afectats però la planta opera amb una activitat reduïda, i els Mossos d'esquadra i la policia local controlen els seus accessos per seguretat, han informat a Europa Press fonts de la DGPC.

Un total de 22 dotacions de Bombers segueixen treballant per refrigerar i remullar el dipòsit rebentat i protegir les instal·lacions, i encara no s'han investigat les causes de l'incendi, han explicat a Europa Press fonts del cos.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1