Dimecres, 10 de agost de 2011 | 12:29
Vostè es troba a: Inici > Política >

Iceta avisa al PSOE que Catalunya és clau per retenir la Moncloa

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Defensa el lideratge de Rubalcaba
Iceta avisa al PSOE que Catalunya és clau per retenir la Moncloa
10/08/2011 11:25
iceta
El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha avisat aquest dimecres al PSOE que Catalunya és clau per tenir possibilitats de revalidar el triomf en les eleccions generals de novembre, i ha alabat les condicions de Rubalcaba enfront Rajoy.
"En les últimes generals la distància que vam obtenir respecte al PP a Catalunya va ser la mateixa que en el conjunt d'Espanya. Si no s'hagués produït un avantatge tan important, doncs probablement el resultat hagués estat molt diferent i les possibilitats de guanyar molt escasses", ha sentenciat.

En declaracions a la Cadena Ser recollides per Europa Press, ha assegurat que el PSC està completament bolcat en el triomf del candidat socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, "un candidat que li dóna 100 voltes a l'adversari".

Malgrat això, Iceta ha advertit que l'electorat progressista català està desanimat, i ha assenyalat com a responsables la crisi i els seus efectes, però també "la dificultat que ha tingut el govern socialista per afrontar-la en coherència amb els seus valors".

Preguntat per qui exerceix el liderat del PSOE, si Zapatero o Rubalcaba, ha apostat sense fissures pel segon: "Em sembla una polèmica absurda. Quan un partit presenta una persona per aconseguir la confiança de la ciutadania, aquesta persona és el líder del partit".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1