Dimecres, 10 de agost de 2011 | 12:24
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Tres morts després d'un accident en una atracció de fira a Villacañas (Toledo)

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
També hi ha una jove ferida greu
Tres morts després d'un accident en una atracció de fira a Villacañas (Toledo)
09/08/2011 10:19
Atracció Tarantula
EuropaPress.- Tres homes han mort i una dona ha resultat ferida greu després de desprendre's la vagoneta d'una atracció de fira coneguda com 'La Taràntula' en el Recinte Firal de la localitat toledana de Villacañas.
En un primer moment, sobre les 4.30 hores d'aquest dimarts, la Guàrdia Civil ha tingut constància de la defunció de dues persones i de dos ferits greus a causa d'aquest succés, segons ha informat a Europa Press el subdelegat del Govern a Toledo, Francisco Javier Corrochano.

Més tard, sobre les 4.50 hores, ha continuat el subdelegat, ha mort un dels ferits i la quarta ferida ha tingut que ser traslladada a l'Hospital Verge de la Salut de Toledo en estat molt greu.

Corrochano ha confirmat que tant els morts com la ferida són joves de nacionalitat romanesa que no resideixen en la localitat de Villacañas i que l'alcalde, Santiago García, va a mantenir durant el matí una reunió amb els grups polítics de la localitat per prendre les pertinents decisions.

D'altra banda, segons han informat a Europa Press fonts de la Conselleria de Presidència i administracions Públiques, ha estat necessari atendre en el lloc a diverses persones per crisis d'ansietat.

Així mateix, al lloc dels fets s'ha desplaçat la Policia Local, la Guàrdia Civil, diverses ambulàncies d'urgències i de suport vital bàsic, metges d'urgències, un helicòpter medicalitzat i un grup d'intervenció psicològica.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1