Quico Sallés | Actualitzat el 07/08/2011 a les 14:08h

Ni rastre de la dona desapareguda a Manlleu

Diumenge al migdia s'ha suspès de nou la recerca de la misteriosa desaparició de la dona de 74 anys

Ni rastre. Quan passaven pocs minuts de les dues del migdia d'aquest diumenge els Bombers de la Generalitat han tornat a suspendre la recerca de la dona de 74 anys desapareguda des de dijous a Manlleu. Sis dotacions de Bombers així com de la policia local i altres equips d'emergències i voluntaris han tornar emprendre la recerca de la dona després que divendres se suspengués a les nou del vespre.

Després d'haver inspeccionat les afores del municipi, el cementiri i fins i tot s'hagi buidat el canal del Ter,  els bombers de la Generalitat han decidit suspendre per manca d'indicis i de rastre la recerca.

La dona, de complexió normal, cabell clar i amb ulleres, va sortir a les vuit del matí de dijous a fer la passejada de cada dia pel mig del poble i no va tornar a casa. Els familiars van avisar de la desaparició a les nou del vespre. Segons informen fonts properes al cas les inicials de la desapareguda són F.C.S.

Al llarg d'aquest divendres, els Bombers van rastrejar una zona denominada el Poquí i també han resseguit el riu, però no van localitzar res. En total, vuit mitjans terrestres i un helicòpter van treballar en la recerca.

Fonts de l'Ajuntament i de la policia local han assegurat a Osona.com que per desig exprés de la família no s'ha volgut facilitar ni fotografia ni la identitat complerta de la desapareguda per a publicar-la als mitjans i facilitar-ne la recerca.


Navega per les etiquetes

Terdesaparició

COMENTARIS

+50
-10
??
Jordi, 05/08/2011 a les 23:56
Que insensats no donar ni el nom ni cap fotografia. No ho entenc, molta gent del carrer podria ajudar a trobar-la o donar pistes!
+40
-4
a quí busquem?
vOltOr, 06/08/2011 a les 10:21
d'acord amb el Jordi. Edat, foto o com a mínim descripció:
si porta ulleres, bastó, color cabell, com anava vestida etc. No entenc les valoracions negatives al missatge. M'agradaria que m'ho espliquessin.
+29
-2
Sort
Joan, 06/08/2011 a les 14:19
No entenc el desig de la familia en no voler facilitar una foto i dades de la senyora. La col.laboració de la població, davant d'aquests casos ajuda a la recerca dels desapareguts.
+7
-0
Un de dos
Anònim, 08/08/2011 a les 08:43
O no els interessa tant com diuen que es localitzi o, el més provable, el típic d'aquesta comarca: "què dirà la gent". El cas és que em sembla increïble, vergonyós, insensat i d'una despreocupació sense límits ni tan sols ensenyar una foto per trobar-la. En moments així cal fer tot el que sigui necessari i més, no posar pals a les rodes. Sinó sí que t'exposes al que ja està dient la gent.
+3
-0
Foto
Anònim, 08/08/2011 a les 09:25
Visc pels voltants del lloc que es creu que va desparèixer i ahir la policia ens va dur la fotografia...

O sigui,que ja circula foto!!

Tan de bo es resolgui aviat...



FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 83
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: L’hemeroteca d’en Mandanga

L’hemeroteca d’en Mandanga

Les notícies més importants del futur immediat



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: