Divendres, 12 de agost de 2011 | 15:38
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Cesc, ara si

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Valdés reconeix que "avui serà un gran dia per al barcelonisme"
Cesc, ara si
12/08/2011 12:33
9Cesc Fabregas
P. Alegre.- El fitxatge de Cesc porta a punt de tancar-se tres anys, però aquesta vegada sembla que va a ser la bona. Arsene Wenger l'ha deixat fora de la convocatòria per al primer partit de lliga i Van Persie és el nou capità gunner. A més, Víctor Valdés ha donat per feta la seva incorporació.
El fitxatge de Cesc és la cançó de l'enfadós. El jugador d'Arenys anhela tornar a Barcelona, d'on va sortir amb 16 anys per recalar en l'Arsenal, però porta diversos estius veient com el seu retorn es frustra per les altes exigències dels londinencs.

L'estiu passat es va especular durant més d'un mes amb la seva arribada al Camp Nou, però al final no es va moure i aquesta vegada serà la bona. Arsene Wenger li ha deixat fora de la convocatòria i ha donat el braçalet de capità, que fins ara ostentava Cesc, a Robbie Van Persie.

A més, Víctor Valdés ha respost en roda de premsa que "avui va a ser un gran dia per al barcelonisme", en ser preguntat pel fitxatge. Tots els seus amics internacionals espanyols l'esperen amb els braços oberts i fins i tot Zapatero li va preguntar per l'assumpte en un acte oficial la setmana passada.

"Crec que el Barcelona fitxa a un gran jugador, fet aquí, molt del perfil de l'entrenador i de l'aficionat, que s'adaptarà fàcil al sistema de joc de l'equip, amb una qualitat contrastada a nivell internacional", ha declarat el porter blaugrana, que ha afegit que "Cesc és un dels millors migcampistes del món i és un honor poder-lo tenir en l'equip".

L'operació es tancarà en les properes hores i el Barça pagarà 40 milions d'euros, malgrat que encara no està clar si seran 35 fixos i 5 en variables, com pretén el Barça, o sense variables, com prefereix l'Arsenal.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1