Divendres, 12 de agost de 2011 | 15:51
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

La Caixa crea una aplicació fotogràfica de conversió de divises

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Només cal fotografiar l'etiqueta del producte
La Caixa crea una aplicació fotogràfica de conversió de divises
10/08/2011 17:35
9Aplicació mòbil de la Caixa per convertir divises
‘la Caixa’ ha creat el primer convertidor universal de preus que utilitza la càmera del mòbil. L'aplicació, que ja està disponible per als usuaris d'iPhone 4 en les App Stores, funciona de manera automàtica, sense haver d'introduir les dades manualment: només fent una fotografia del producte en la qual aparegui el preu, el mòbil ho traduirà a la divisa desitjada.
L'aplicació està dissenyada com eina d'ajuda per a viatgers. Gràcies a la tecnologia OCR de reconeixement de text i d'imatges, és capaç de reconèixer els preus impresos en etiquetes i factures i processar-los immediatament per dur a terme la conversió.

Una vegada instal•lada en el terminal, no necessita connexió a Internet i pot utilitzar-se en qualsevol situació en la qual l'usuari vulgui saber amb rapidesa i fiabilitat quant costa una compra en la seva moneda de referència. L'usuari pot escollir el millor moment per actualitzar les dades de conversió de les divises segons disposi de connexió a Internet al mòbil. Les dades s'actualitzen del servidor del Banc Central Europeu.

La descàrrega del convertidor és gratuïta. Pot utilitzar-se en tres idiomes, castellà, català i anglès i funciona amb totes les divises que publica el Banc Central Europeu, sense necessitat de ser client de ‘la Caixa’.

‘la Caixa’, líder en banca mòbil

‘la Caixa’ lidera el sector de la banca mòbil a Espanya, tant al segment d'usuaris particulars com al d'empresa. Més de 800.000 clients duen a terme operacions financeres des dels seus dispositius mòbils i l'entitat porta acumulades més de 1.700.000 descàrregues d'aplicacions mòbils. ‘la Caixa’ disposa de més de 40 aplicacions diferents que estan disponibles gratuïtament a través de CaixaMòbil Store, la tenda d'aplicacions de l'entitat.

L'entitat ja ha creat diverses aplicacions que utilitzen la càmera de l'iPhone com element de reconeixement. La més recent va ser l’app llançada a principis del 2011 per pagar rebuts i factures mitjançant fotografies del codi de barres del document.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1