Divendres, 12 de agost de 2011 | 15:50
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rajoy confia en la tornada de Camps a la política

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
No es penedeix d'haver-lo recolzat
Rajoy confia en la tornada de Camps a la política
08/08/2011 18:16
9rajoy-cercle
EuropaPress.- El líder del Partit Popular, Mariano Rajoy, considera que l'expresident de la Generalitat, Francisco Camps, és una persona "honrada" i s'ha mostrat convençut que en el futur, "de ben segur, podrà tornar" a la primera línia de la política.
En una entrevista concedida a Europa Press, Rajoy ha confessat que no es "penedeix" d'haver donat el seu suport a Camps, que el passat 20 de juliol va presentar la seva dimissió després de decretar-se l'obertura de judici oral per l'anomenat 'cas dels vestits' presumptament regalats per la trama Gürtel.

"El senyor Camps ha decidit dimitir quan es va obrir el judici oral perquè era una situació, en la seva opinió i en la de moltes altres persones, insostenible el que un president d'una Generalitat estigués davant d'un jurat", ha assegurat el líder dels 'populars'.

No obstant això, Rajoy ha sortit en defensa, una vegada més, de l'"honradesa" de l'expresident autonòmic. "Crec que ningú ni es ven ni es compra per tres vestits. Ha ocorregut el que ha ocorregut, el senyor Camps crec que ha pres una decisió molt valenta, és una decisió molt dura i molt difícil. Però en fi, les coses són com són i ell, en el futur, de ben segur, podrà tornar", ha asseverat.

"He compartit la decisió que s'ha adoptat"

Preguntat si compartia l'estratègia que Camps assumís el suborn impropi i pagués la pena de multa per aquest delicte, el president del PP s'ha limitat a respondre: "Jo he compartit la decisió que s'ha adoptat".

A més, no ha volgut aclarir si eren certes les informacions publicades sobre que va arribar a dir-li a Camps 'fes el que vulguis'. "Si jo hagués de desmentir totes les informacions que es diuen no tindria temps per a una altra cosa", ha postil·lat.

Quant a si la regeneració democràtica ocuparà una part important del seu programa electoral, incloent aspectes com en quin moment ha de dimitir un polític, Rajoy ha assegurat que ell vol "seguretat jurídica en tots els sentits" però ha afegit que en els casos de càrrecs processats les situacions "són diferents" i "no es pot fer una regla general".

"Hi ha persones que s'han vist imputades, després han estat desimputados i resulta que no havien fet gens. Per exemple a Múrcia va haver-hi 40 imputacions, 39 han estat ja arxivades sense que el jutge hagi pres una decisió d'obrir judici oral ni res. Per tant les situacions són diferents i regular les coses fins als últims extrems és posar-nos en situacions impossibles", ha conclòs.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1