Q.S/Redacció | Actualitzat el 12/08/2011 a les 09:12h

Manlleu, a punt de serpentejar

Del 12 al 16 d’agost, la capital del Ter celebra la Festa Major amb activitats per a tothom

Festa del Serpent de Manlleu Foto: Adrià Costa

Aquest divendres, dia 12 d’agost, Manlleu donarà el tret de sortida a la Festa Major 2011 amb diverses activitats adreçades a tots als públics que s’allargaran fins el dimarts dia 16.

Divendres a la tarda hi haurà una festa de l’escuma per a la quitxalla al restaurant el Morter i el taller “El joc dels drets humans”, dins de les activitats organitzades pel Pla de Civisme de Manlleu, a la plaça de Dalt Vila. A continuació la cercavila de gegants i capgrossos acompanyada pel grup Xarop de Canya serà l’encarregada d’amenitzar la vetllada. A 2/4 de 9 del vespre tindrà lloc el pregó de Festa Major, a càrrec del jubilat Àlex Roca Remolins i, a les 10 del vespre una audició de sardanes dedicada a les dones compositores amb la Cobla La Flama dels Fariners, a la plaça Fra Bernadí.

L’endemà dissabte, dia 13 d’agost, els jardins de Can Puget acolliran, a les 6 de la tarda, l’espectacle infantil “El Troni sense rei”, a càrrec del grup d’animació Diverta. A les 8 del vespre tindran lloc a la plaça Fra Bernadí les tradicionals havaneres i, a partir de les 10 del vespre, el concert del grup Tangus Quintet, que s’emmarca dins el Cicle de Concerts de Manlleu.

La Festa del Serpent, que aquest any arriba a la sisena edició, serà el diumenge 14 d’agost. Una de les novetats principals d’aquesta nova edició és l’estrena d’una nova bèstia, construïda a Cardona, i en la qual hi han col·laborat nombrosos manlleuencs i manlleuenques de forma desinteressada. El dia començarà amb una passejada per La Devesa i la lectura de la llegenda del Serpent a càrrec dels actors Francesc Colomer i Jordi Pla. A la tarda, hi haurà tallers i activitats pels més menuts i les representacions teatrals familiars “Passejant a Grubby” i “Serpent 2.0”.

L’espectacle del Serpent tindrà lloc a les 10 de la nit a la zona de l’embarcador del passeig del Ter amb música, corredisses, dansa, gresca, focs i crits. El fi de festa anirà a càrrec del grup Teràpia de Shock, conegut per la sintonia de la sèrie de TV3 “Pulseres Vermelles”. I, per aquells més agosarats, al carrer Enric Delaris tindrà lloc el Salt del Diamant, el primer a la 1 de la matinada i el segon a les 3 de la matinada. Entre un salt i l’altre hi haurà el concert d’Always drinking marching band, a davant del Si-dral.

Més actes

L’endemà dilluns, dia 15 d’agost, tindrà lloc la 34a edició de la cursa atlètica popular de Festa Major a les 10 del matí amb sortida i arribada a la plaça Fra Bernadí. A 2/4 de 7 de la tarda s’oferirà a tots els manlleuencs i les manlleuenques l’actuació castellera de les colles Minyons de l’Arboç i dels Nyerros de la Plana. El dia s’acabarà amb el ball de Festa Major amb l’actuació del grup Hotel Cochambre, amb versions dels èxits de sempre.

Les activitats continuaran el dimarts 16 d’agost al matí amb el Bicibarris i la Festa de l’Escuma, amb sortida a les 11 del matí a la plaça Fra Bernadí i arribada a la zona de l’embarcador del passeig del Ter. A les 7 de la tarda, l’Orquestra Maravella serà l’encarregada del concert de Festa Major a la Plaça i seguidament, a 2/4 de 9 del vespre, tindrà lloc una audició de sardanes de la cobla Ciutat de Girona. El correfoc de la colla dels diables Els Serpents de Manlleu pels carrers de Dalt Vila i el fi de festa amb el gran ball de Festa Major amb l’Orquestra Maravella a la Plaça seran els encarregats de posar punt i final a la Festa Major de Manlleu 2011.

Programa d'actes (pdf)



FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 83
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: L’hemeroteca d’en Mandanga

L’hemeroteca d’en Mandanga

Les notícies més importants del futur immediat



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: