Q.S./Redacció | Actualitzat el 11/08/2011 a les 10:27h

Música, Barça i Maragall a l'Estiu Bandoler de Viladrau

La directora Txell Cabanas dirigeix la dramatització "La fi d’en Serrallonga" del poeta

Nit Bandolera, Viladrau Foto: CCEN

Les dones i la música prenen la paraula i el protagonisme a l’ Estiu Bandoler de Viladrau en la seva desena edició . Música barroca i teatre amb "Les dones del bandoler" ompliran el proper cap de setmana a Viladrau de cultura i espectacle. Tot i que el partit Madrid-Barça i l’any Maragall marquen l’espectacle, l'organització ha avançat una hora per tal d’intentar compatibilitzar la proposta teatral amb el primer clàssic de la temporada.   

Divendres a les deu de la nit a la Sala d’actes del CCEN es donarà el tret de sortida amb un concert de música barroca amb Cantus -Musica Antiga de Girona- que presenta una proposta de cançons i obres instrumentals per les vetllades musicals de les corts, teatres i llars a l’Europa dels segles XVII i XVIII. Peces breus de temàtica amorosa, pastoral i mitològica.  Proposta gratuïta que s’emmarca dins el programa  Viu el Parc del Parc Natural del Montseny.  
 
El  proper diumenge 14 d’agost a les 21h al pòrtic de l’Ermita de la Pietat es presenta de nou la ja clàssica proposta de ‘Les dones del bandoler’, que bé marcada per l’acte de celebració dels 10 anys d’Estiu Bandoler amb la participació en els actes de l’Any Maragall amb la dramatització del poema ‘La fi d’en Serrallonga’ del llibre ‘Visions i cants’ d’en Joan Maragall (1900) a càrrec dels actors Jaume Oller i Jaume Forn.

Les dones del bandoler és un espectacle teatral que presenta la visió d’en Serrallonga, un personatge controvertit a través dels ulls de les dones que van conviure amb ell, que el van conèixer, partir i gaudir. Amb la direcció de la directora osonenca  Txell Cabanas i algunes noves actrius es presenta una proposta escènica renovada que també comptarà amb un grup de músics locals que aportaran una més gran calidesa a la proposta.

Navega per les etiquetes

estiu bandoler de viladrau

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 83
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: L’hemeroteca d’en Mandanga

L’hemeroteca d’en Mandanga

Les notícies més importants del futur immediat



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: