Dissabte, 13 de agost de 2011 | 14:53
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Arriben les festes de Gràcia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda cultural del cap de setmana a Barcelona
Arriben les festes de Gràcia
12/08/2011 11:59
No us quedeu a casa: podeu gaudir dels curtmetratges del Mecal Air, els concerts del Festival Mas i Mas, les festes de Sant Roc, malgrat que aquest cap de setmana llarg la protagonista és la Festa Major de Gràcia, que comença diumenge a la tarda amb el pregó, a càrrec de la periodista Laia Ferrer.
La festa continua dilluns amb gralles, foc, gegants i el cercavila popular. Aquest només és el tret de sortida, per davant teniu tota una setmana de festa per gaudir de concerts i activitats, i dels seus carrers engalanats.

També podeu optar per la Festa Major de Sant Roc, amb la seva fira d'artesania i el concert dels Kumbes del Mambo. No hi faltaran les sardanes i les havaneres, els diables i el correfoc, els puntaires i la tradicional Festa del Gos.

Música

I no us perdeu els concerts del Festival Mas i Mas, com ara els de Tom Harrell Quintet, Horacio Fumero i Candelaria.

Altres opcions són els concerts de Muñeca de Trapo (Harlem Jazz Club) i el del guitarrista Gustavo Battaglia amb la veu de Cristina Vilallonga.

Cinema a la fresca

Dediquem la darrera proposta als més cinèfils: els curtmetratges del Festival Mecal Air. Cada divendres i dissabte els podreu veure al Poble Espanyol.

Fins ben entrada la nit, podreu gaudir a la fresca d'aquestes peces, acompanyades de música chill-out i una barbacoa en aquest conjunt arquitectònic.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1