Dissabte, 13 de agost de 2011 | 14:40
Vostè es troba a: Inici > L'opinió de l'editor >

LA DESPESA FARMACÈUTICA

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Manuel Fernando González
LA DESPESA FARMACÈUTICA
Manuel Fernando González
12/08/2011 18:11
Quan el deute arribi a una situació de fallida total, les farmàcies ens cobraran els medicaments que ens recepti el metge del segur. Nosaltres seguirem pagant els nostres impostos directes i indirectes, que són una legió i els qui ens governen en les comunitats autònomes, que són els que per transferències rebudes haurien de pagar la factura, diran que la despesa no la poden suportar i que cal posar diners de la butxaca individual. I dic jo, ¿per què no paguem bitllo-bitllo les nostres medicines i quan cal pagar l'IRPF l'hi descomptem a la Hisenda pública en el nostre rebut anual? Seria una manera d'evitar que els qui no saben gestionar el públic, deixessin que una part del seu treball se'l féssim els que els votem, que de números domèstics si que entenem més que ells. I si, a més, algú obligués per llei als laboratoris a reduir els seus beneficis a un marge standard, segurament el cost farmacèutic disminuiria considerablement. I com aquesta pelegrina idea que els proposo hi ha altres mil més, que molts, amb tota seguretat, ja han posat damunt de la taula de "llumeneres" com Boi Ruiz i que, probablement, ja han anat a parar directament al cub de les escombraries. La veritat és que estem davant un problema molt seriós al que, o se li posa remei d'una forma intel·ligent i raonable, o en cas contrari ens anem a haver de guarir la psoriasi, per posar un cridaner exemple, amb infusions de camamilla, però de la silvestre, que recollirem gratis en els vessants del Tibidabo o en els tests de les nostres cases. I ja veurem si arriba per a tots.



Manuel Fernando González
Editor i Director
www.pressdigital.es
www.catalunyapress.cat
Josepa Ribera Vallès
13/08/2011
molt be!. totalment d'acord. "el metge del segur" vols dir: el metge de la Seguritat Social?. Si vos plau- ja, deixem de fer traduccions "simultanies" sense rumiar-nos una mica, com s'escriu correctament, en català! Gracies. (i aquest meu escrit segurament, hi falta algùn accent, que és el que jo m'acostumo a deixar...)
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1