Redacció | Actualitzat el 04/08/2011 a les 10:05h

Anglada es querella contra dos tertulians del Canal Taronja

El líder de la PxC continua les seves accions judicials

El president de la Plataforma per Catalunya i cap del grup municipal del partit a Vic, Josep Anglada, té enllestida una querella criminal que presentarà de forma imminent contra dos participants en una recent tertúlia del Canal Taronja de televisió.

Amb aquesta acció, Anglada continua la seva política d'emprendre accions judicials contra les persones que creu que l'han injuriat o calumniat. Fa unes setmanes va iniciar accions contra el diari La Vanguardia per un titular del passat 10 de juny en què qualificava de "xenòfoba" la PxC.

En el cas osonenc, Anglada no accepta que en una recent tertúlia s'afirmés que "fa quatre dies Anglada encara anava pels carrers amb pistola". Una altra tertuliana serà objecte de querella, segons fonts properes a la PxC, perquè va fer "greus afirmacions en relació a la vida personal de Josep Anglada, totalment falses".

COMENTARIS

+18
-19
llibertat d'expressió
Anònim, 04/08/2011 a les 21:29
Si els tertulians i periodistes volen llibertat d'expressió, tambè n'hi ha d'haver per a la PxC i per a tothom. El que no potser és que uns en tinguin i els altres no. El partit PxC és denunciat constantment per fer exercici de la llibertat d'expressió. És normal que la PxC denuncii a qui l'insulta o diu mentides sobre ella.
+10
-6
ja no sap que fer pxc
ExVotant pxc, 04/08/2011 a les 23:25
Tot i ser quasi exvotant comença fer-se pesat l'Anglada,ho sento! Josep els votants no volem tans lios i titulars i mes solucions i no les veiem per enlloc.
+4
-1
Parlar-ne massa
Anònim, 07/08/2011 a les 17:40
Prou PxC i Prou Anglada !!!
A Vic no les volem aquestes polèmiques !!!
Que desaparegui aquest partit d'una vegada per totes i que marxi el Senyor Josep Anglada !!!
+2
-3
Democràcia
Anònim, 07/08/2011 a les 20:40
Estem en un estat de dret tothom pot opinar i manifestar el seu pensar però no podem faltar el respecte a qui no pensa igual. Per tant, TERTULIANS us hem de recordar que les tertulies no són per insultar ni negar la paraula als altres.Si actueu així,de tertulians no en teniu res. Ah! i no us penseu que hagi votat a l'Anglada, jo penso molt diferent que ell.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 88
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: L’hemeroteca d’en Mandanga

L’hemeroteca d’en Mandanga

Les notícies més importants del futur immediat



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: