Diumenge, 14 de agost de 2011 | 13:08
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Barcelona ja disposa d'un servei de lloguer de motos elèctriques

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Enfocat al turisme
Barcelona ja disposa d'un servei de lloguer de motos elèctriques
11/08/2011 17:23
Moto elèctrica per a turistes
EuropaPress.- El servei de lloguer de motos elèctriques per a turistes 'Mobec Hotel', pioner al món, ha arrencat aquest dijous a Barcelona, amb el suport del Gremi d'Hotels de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de l'Institut Català d'Energia (Icaen).
Els dos models de motos elèctriques disponibles, Premium (equivalent a una 250cc) i Economy (equivalent a una 125cc), tenen una autonomia d'uns 60 quilòmetres, encara que sempre es podran recarregar en les diferents estacions repartides per tota la ciutat, així com en les situades al propi hotel.

Per usar el servei, el turista haurà de fer la reserva per Internet i tenir un permís de conduir vàlid a Espanya. En arribar a l'hotel, ja podrà disposar de la moto durant una jornada completa (42 o 48 euros, depenent del model) o mitja jornada (25 o 29 euros, segons el model).

Un total de 30 motos elèctriques i punts de recarrega Mobecpoint estaran repartits entre l'Hotel Diagonal Zero, Santos Porta Fira, Em Barcelona, Rei Juan Carlos i W Barcelona.

Durant la presentació d'aquest projecte, que va tenir lloc recentment a Barcelona, el president del Gremi d'Hotels, Jordi Clos, es va mostrar confiat en l'èxit de la iniciativa i va avançar que deu hotels més havien sol·licitat formar part del projecte.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1