Diumenge, 14 de agost de 2011 | 12:51
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Guardiola: "He prioritzat el repòs dels jugadors"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El tècnic afirma que Cesc "encara no és del Barça"
Guardiola: "He prioritzat el repòs dels jugadors"
Esports 13/08/2011 13:10
A punt de concretar el traspàs de Cesc i de completar així la plantilla, el Barça afronta demà el partit d'anada de la Supercopa, enfront del Reial Madrid, amb la sensació de no haver arribat a punt. "He prioritzat el repòs dels jugadors", ha puntualitzat Pep Guardiola.
pepmadrid
"Si hagués volgut els hagués fet venir abans, però he prioritzat el repòs dels jugadors", ha matisat el tècnic, que segueix inquiet encara respecte a l'arribada de Cesc, per la demora de l'Arsenal a donar conformitat a l'operació. "Cesc encara no és jugador del Barça", ha dit el tècnic.

Guardiola no ha volgut avaluar qui arriba millor a l'anada de la Supercopa d'Espanya, que es jugarà demà al Santiago Bernabéu, encara que ha recalcat la falta de temps per treballar amb el conjunt de la plantilla. "El que guanyi serà el millor. No hi ha excuses, però hem tingut tres dies d'entrenament amb tots. Si hagués volgut els hagués fet venir abans, però he prioritzat el repòs. Vaig preferir que estiguessin de vacances perquè l'any és molt llarg. Si hagués volgut millor to físic els hagués fet venir abans. Agafarem el to competint per apropar-nos al Madrid", ha explicat el tècnic.

Ambició

Guardiola no especularà amb un resultat, pensant en el partit de tornada. Ha recalcat que l'equip mantindrà l'esperit ofensiu de sempre. "No podrem remuntar l'eliminatòria si tenim un mal resultat, ens la juguem. No plantejo el partit pensant que tenim un partit de tornada. Sempre que hem tingut èxit en aquest camp ha estat per ser ambiciosos. Pot passar qualsevol cosa, però no penso en el partit de tornada", ha recalcat.

Quant al rival, Guardiola no ha dubtat a destacar el gran nivell en el que es troba el Reial Madrid. "Han fet una pretemporada impecable a nivell de resultats. Han jugat partits en el to tan bé que tenien l'any passat. Nosaltres veurem a veure com estem. El Madrid pot jugar de moltes formes, és difícil saber el que poden canviar. Tenen un equip molt fort i que domina tots els registres", ha matisat.

No ha donat pistes sobre l'alineació. "Demà decidirem en funció de com està Sergio i els altres. Segons com vagi demà, decidirem. Leo i Mascherano han arribat bé, bé de pes... Han tingut solament tres setmanes de vacances, no és molta desconnexió, i no necessiten tant temps per recuperar".

Impaciència amb Cesc

Requerit per valorar el fitxatge de Cesc Fábregas, anunciat per jugadors del FC Barcelona a través dels seus comptes de Twitter, Guardiola ha mostrat certa impaciència amb l'Arsenal. "Encara no està aquí, segons la informació que tinc, no dels Twitter dels jugadors, sinó dels dirigents. Està molt avançat el seu fitxatge, però falta algun paper. Ara com ara no s'ha confirmat si ve o no. Jo donaré la meva opinió fins que sigui jugador del Barça", ha concretat.

Sobre la decisió de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) de convocar una vaga en les dues primera jornades de Lliga, Guardiola ha mostrat el seu suport als jugadors. "Aquest invent depèn de moltes coses, però bastant dels jugadors. Quan l'AFE proposa una mesura jo només puc recolzar-la ja que el meu treball i el futbol depèn d'ells. Els vull donar el meu suport, si ells creuen en aquesta mesura. Dit això, sempre he cregut en els acords a través de les paraules i que, per tant, comenci la Lliga com està previst".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1