Dilluns, 15 de agost de 2011 | 14:42
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Cesc, presentat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El jugador està a Barcelona i serà presentat al migdia
Cesc, presentat
15/08/2011 10:32
9Cesc Fàbregas firma el contrato
P. Alegre.- Cesc Fàbregas ja està a Barcelona, on ha passat els reconeixements mèdics pertinents abans de signar el contracte que li unirà al Barça les properes cinc temporades. Poc deprès ha saltat a la gespa vestit de blaugrana, on 35.000 aficionats esperaven per veure la imatge tant desitjada.
Cesc Fàbregas ha arribat aquest diumenge a Barcelona, després d'oficialitzar-se el seu fitxatge en el descans del Reial Madrid-Barcelona. El jugador va arribar a El Prat però no es va deixar veure pels periodistes i es va retirar a descansar davant el dur matí d'aquest dilluns que li esperava.

El d'Arenys s'ha despertat aviat i a les 8:30 ja estava realitzant les primeres proves mèdiques a l'hospital. Posteriorment s'ha traslladat a les instal·lacions del Barça, on se li han continuat realitzant proves i a les 12:30 ha signat el contracte amb Sandro Rosell.

Després ha baixat als vestidors del Camp Nou i ha saltat a la gespa amb la samerreta del seu estimat Barça, amb el número quatre a l'esquena, la del seu admirat Guardiola, que el club porta dos anys guardant-li. El Barça ha obert les seves portes perquè tots els aficionats que ho desitgessin puguessin presenciar els primers passos de Cesc a la gespa amb la samarreta blaugrana. En total es calcula que 35.000 persones han gaudit del moment.

El d'Arenys ha dirigit unes paraules a la 'culerada' present a l'estadi. "Estic molt agraït a tots vosaltres. He esperat molts dies, mesos i anys aquest dia, per a mi és molt especial tornar a casa. Sóc aquí per afrontar el repte més increïble de la meva vida i amb vosaltres el superaré", ha declarat.

A les 14:00 Cesc ha apregut a la sala de premsa on ha respost a les preguntes dels periodistes i ha ofert les seves primeres sensacions com a jugador culé.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1