Dilluns, 15 de agost de 2011 | 14:11
Vostè es troba a: Inici > Política >

Duran no es mulla per Pujol

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Diu que seria un bon número dos, però també Macias
Duran no es mulla per Pujol
15/08/2011 10:58
9duran-catalunyaradio
El líder d'UDC i candidat a les generals per CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat que tindrà en compte l'oferiment d'Oriol Pujol per ser el seu dos al Congrés, oferta que ha qualificat de "positiva", però ha rebutjat avivar un debat sobre aquesta designació i ha lloat el treball de Pere Macias.
En una entrevista a Catalunya Ràdio recollida per Europa Press, Duran ha constatat que Pujol és un bon dos però ha reivindicat a un altre "gran número dos", a Macias, amb reconeguda activitat al Congrés.

"L'important en una força política és que hi hagi molts números dos i uns; nosaltres ja tenim decidit el número u i tenim opcions per al número dos", ha reiterat Duran, que ha volgut minimitzar aquesta qüestió i ha emplaçat als processos interns que han de seguir UDC i CDC.

Sobre la línia política que imprimirà la federació en aquesta nova legislatura, Duren ha dit que les línies estan clares i serà de continuïtat, independentment de qui sigui el dos, amb el clar objectiu de defensar els interessos de Catalunya.

Segons Duran, això passa pel pacte fiscal per reduir un dèficit "escandalós i injust", a més de proposar mesures concretes per generar ocupació i ajudar a l'emprenedor.

Duran ha assegurat que CiU farà ús dels seus actius, serà propera a la gent, ja afarta d'una determinada manera de fer política, amb una campanya propera i que escolti als ciutadans.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1