Dilluns, 15 de agost de 2011 | 14:48
Vostè es troba a: Inici > Esports >

L'Espanyol guanya davant el ‘baby Barça' la Copa Catalunya

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Thievy marca els tres gols blanc-i-blaus
L'Espanyol guanya davant el ‘baby Barça' la Copa Catalunya
Esports 10/08/2011 09:37
El davanter franc-camerunès de l'Espanyol, Thievy Bifouma, es va convertir en el gran protagonista de la final de la 22ª edició de la Copa Catalunya en anotar els tres gols que van donar la victòria (3-0) a l'equip blanc-i-blau sobre el FC Barcelona, que va tornar a comptar amb els jugadors del filial.
Thievy, davanter de l'Espanyol
Thievy, format en les categories inferiors del conjunt espanyolista, va batre fins a en tres ocasions a Oier i es va erigir en salvador de l'Espanyol a partir de la segona meitat, quan va anotar -en amb prou feines 25 minuts- els gols de l'equip de Mauricio Pochettino.

El primer, cinc minuts després del descans, ho va aconseguir en una acció personal. El segon, en el minut 54 va arribar per mediació d'un xut creuat; i el de la sentència, a quinze del final, va evidenciar la seva qualitat després de marxar-se de quatre jugadors culés i definir amb clase davant la porteria visitant.

Per tant, sever correctiu per un Barcelona que va tornar a jugar amb el filial i algun membre del juvenil. Entre ells, novament Gerard Deulofeu, que ho va intentar per banda com acostuma a ser habitual. No obstant això, el flamant campió de l'Europa Sub-19 no va trobar el camí del gol, encara que va estar el més destacat del seu equip.

Tampoc ho va fer Cuenca, dels més actius en l'equip dirigit per Eusebio Sacristán, ni tan sols Rafinha -el germà de Thiago-, que va gaudir de bons minuts al començament del xoc. Després d'aquesta victòria, l'Espanyol iguala en nombre de títols al Barça, tots dos amb sis Copes de Catalunya.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1