Dilluns, 15 de agost de 2011 | 14:35
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Vivim a Mouseland

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
PURINUEVA
Vivim a Mouseland
HAKUNA MATATA
Purificació Outeiral
12/08/2011 10:42
Mentre el nostre Honorable President, Artur Mas, es dedica a practicar el Ráfting i fer declaracions en vestit de neopré "un dels seus genis comptables" va prendre la decisió amb el seu beneplàcit de pagar la RMI ( Renda Mínima de Reinserció) en lloc de per transferència per xec nominal. Alguna cosa que en la pràctica significa pagar 375,55 euros en xec a cadascuna de les 34.000 famílies catalanes que tenen dret a percebre-la, després de lliurar una amalgama de paperassa, amb el que es podria empaperar 300 vegades el despatx de cadascun d'aquests savis dels números que l'única cosa que li diuen a l'Honorable del "rafting", que és al final qui pren aquest tipus de decisions tan "injustes", com la referenciada, AMÉN i perquè seria pecat dir-li "amén, la seva excel·lència".

Si els que treballen en el Departament d'Economia, capitanejat pel Déu, Mas-Colell, volien estalviar-se les comissions que generen aquestes 34.000 transferències, una quantitat que sembla ser inasumible envers "els que menys tenen" i sí pertinent pels que precisament no ens costen "sous mileuristes" als contribuents, més els valdria haver-se posat a renegociar amb els bancs que jugar amb "l'escàs pa" dels més pobres. Gràcies al seu acudit estiuenc hi ha moltes famílies necessitades, en aquests moments i en ple Agost, que hauran d'acudir als seus Ajuntaments a que els auxiliïn, en el sentit més estricte de la paraula per poder senzillament menjar. Si vol obrir els ulls el nostre Honorable President, Artur Mas, només ha de creuar la Plaza Sant Jaume i que li informi de tal conseqüència el seu homoleg  Xavier Trias, que amb bon criteri ja anunciat que avançarà a les famílies barcelonines que encara no ha rebut el seu xec, els 377,55 euros de la RMI.

Em sento davant d'aquesta nova "vileza" i maltractament institucional, perquè tal felonía no pot tenir un altre tipus d'adjectius qualificatius, una inconmesurable tristesa i impotència de viure en una Catalunya governada per persones a les que el que menys els importa són les persones. En Salut érem un estendard, en quant a l'atenció es refereix a imitar a nivell europeu, encara que vist el vist, ja aviat deixarem de ser-ho. En Educació havíem aconseguit una bona nota en l'últim informe PISA, que mesura nombrosos ítems de l'evolució educativa de les noves generacions i que ara s'anirà al "garete," davant una clara aposta per l'educació concertada que no la Pública del nou executiu català. I tot això ocorre simplement perquè la dreta catalana governa ja sense caretes, governa per a uns pocs, i per així dir-ho governa per als seus gats. Catalunya és la nova Mouseland. Només espero que com la rondalla difosa per Tommy Douglas en Youtube i que us deixo penjada, a nosaltres els ratolins algú ens retorni "el seny" i decidim a l'anar de nou a les urnes, ser governats pels nostres congèneres i no per gats, que per molt que ho intentin, no poden evitar-ho, són gats.

Video Mouseland



Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1