Quico Sallés | Actualitzat el 09/08/2011 a les 14:47h

Dos detinguts a Vic per robar cotxes

Els acusats són polonesos que van ser sorpresos al carrer Botànic Micó

Eren quarts de dues de la tarda d'aquest dilluns, dia 8, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana de Vic va sospitar de dos individus que abandonaven un cotxe al carrer Botànic Micó. Seguint el protocol habitual, els agents van procedir a la identificació dels sospitosos i van confirmar que el turisme que estacionaven pública constava com a sostret.

Amb aquests antecedents, la Urbana va detenir-los. A dia d'avui ja s'han instruït diligències judicials per un presumpte delicte de robatori i furt d’ús de vehicle a motor contra els detinguts, ambdós de nacionalitat polonesa, de 35 i 37 anys i sense domicili conegut.

COMENTARIS

+14
-0
deportació
Anònim, 09/08/2011 a les 22:06
Deportació immediata.
+9
-2
Tornaran....
Pepet, 10/08/2011 a les 12:42
La deportació és la porta oberta per a tornar.... Els paguen el bitllet per passar uns dies a casa, i com que no hi ha control de cap mena, al cap de poc a tornar-hi. Per a mi, com si els volen penjar. Segur que no reincideixen. Us han robat mai el cotxe?... Aquest país comença a semblar la selva......
+0
-2
Nacionalitat
Anònim, 12/08/2011 a les 11:11
La meva pregunta es:

Es realment important saber la nacionalitat dels lladres? Que ens importa d'on vinguin... Son lladres i tenen que rebre la pena per robar, es igual si són polonesos, catalans o japonesos.

Podrieu posar de quin color tenen els ulls, aixi a partir d'ara tothom que ens trobem pel carrer que tingui els ulls del mateix color, el podrem senyalar i insultar.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 88
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: L’hemeroteca d’en Mandanga

L’hemeroteca d’en Mandanga

Les notícies més importants del futur immediat



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: