| Actualitzat el 12/08/2011 a les 14:59h

Nació Digital sorteja dues entrades pel Trofeu Gamper

El partit, dilluns 22, enfrontarà Barça i Napols

Després de les gires i la Supercopa arriba el Gamper. Foto: Miguel Ruiz/FCB

A finals d'agost, com cada any, arriba el Trofeu Joan Gamper. Un torneig amistós que enguany enfrontarà el Barça amb el Nàpols. La cita, el proper dilluns 22 d'agost a dos quarts de nou del vespre i dos lectors de Nació Digital hi podran ser gratuïtament (una entrada doble) gràcies al sorteig que organitzem al Facebook.

Per participar-hi, només cal ser seguidor de la pàgina del Facebook del diari. A l'anotació del sorteig cal fer un comentari explicant què us semblen els nous fitxatges d'enguany o, simplement, clicar a "m'agrada". Els que facin un m'agrada i un comentari tindran dues oportunitats de participar al sorteig.

El sorteig estarà obert fins al divendres 19 d'agost a les vuit del matí. Al cap d'una hora, a les nou, es procedirà a fer-lo. El guanyador serà informat a través d'un missatge del Facebook i haurà de confirmar-ho enviant un correu electrònic a la redacció per recollir les entrades abans de les dues del mateix divendres.

Navega per les etiquetes

Trofeu Joan GamperfutbolBarça

Referències a Internet

Gamper

COMENTARIS

un somni
ma.àngels, 13/08/2011 a les 16:36
Comencem un nou somni, la nova temporada del BARÇA, engoixes, sentimens de felicitat en guanyar cada partit, color i decepció en perdren possiblement algun, però tot plegat en cada ocasió, UN SOMNI, poder guanyar!!!!!!!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
Predicció Solsonès
Possibilitat de pluges
dimarts
15°C  25°C
Clar
dimecres
14°C  27°C
Possibilitat de pluges
dijous
15°C  27°C
L'actualitat al #Solsonès, al minut


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: