Osona.com | Actualitzat el 14/08/2011 a les 21:08h

Els joves omplen la catedral de Vic

La vetlla dels participants de la JMJ va reunir 5.000 persones al temple aquest diumenge

Foto: Albert Alemany

Vic va viure aquest diumenge l'acte central de l'acollida dels milers de joves participants en les Jornades Mundials de la Joventut (JMJ). La Catedral de Vic va ser l'escenari d'una multitudinària vetlla de pregària, que va reunir 5.000 persones, un acte "sense precedents", segons l'organització, provinents d'estats com Austràlia, França, Mali, Polònia, Holanda o Itàlia.

La vetlla, presidida pel bisbe diocesà Mons. Romà Casanova, amb la presència d'altres bisbes i desenes de sacerdots, va tenir com a eix inicial el testimoni de diversos sants nascuts a la diòcesi de Vic: sant Bernat Calbó, sant Miquel dels Sants, santa Joaquima de Vedruna, sant Pere Almató, sant Antoni Maria Claret i Sant Francesc Coll.  Missa, recolliment i l'eucaristia van tancar una pregària sentida i jove.


Més informació de l’acollida, a la delegació de Joventut del Bisbat de Vic

Més informació de la Jornada Mundial de Joventut a Osona


Navega per les etiquetes

joventutBisbat de Vicreligió

Referències a Internet

Vic

COMENTARIS

+16
-19
Jornada Mundial de la Joventut
Ramon, 15/08/2011 a les 11:01
Per vacances he estat viatjant per vàries ciutats espanyoles i a totes elles hi havia molt jovent camí de la "Jornada Mundial de la Joventut". Et dona ànims veure l' il·lusió i el civisme de totes aquestes persones arribades de totes parts del mon. M' en alegro de que també Vic en hagi estat ciutat protagonista. Realment crec que un altre mon és possible. BENVINGUTS.
+16
-11
Indignats
Anònim, 15/08/2011 a les 12:05
Que voleu que us digui, preferiria veure la plaça plena d'Indignats...
+19
-6
Ramón
Anònim, 15/08/2011 a les 15:32
Es pero que aquest món que esperes tú no arribi mai. Seria una recolada molt imortant en l'evolució de l'home (ui no!! que no creuen en l'evolució!!! :P )

També hi ha mooolts ateus i lliurepensadors que sóm ben educats i civics, fins hi tot respectem a més gent, com els homosexuals o les dones que volen avortar.
+11
-3
Quan feia?
Anònim, 15/08/2011 a les 20:11
Que no s'omplia? De quants països han fet falta per omplir-la?
Tots els que no hi erem... serà per alguna cosa, no?
+11
-3
Dubtes
Anònim, 16/08/2011 a les 09:20
M'agradaria saber quants d'aquests joves són cristians o bé s'han apuntat a la convocatòria per passar uns dies de vacances viatjant per Europa ?
Per altra banda , és de moral cristiana publicitar el fet que si una dona ha comés el pecat mortal d'avortar i va a Madrid, serà perdonada? Crec que hi ha dones que prou pena han tingut d'avortar i depén en quines condicions ?
És de moral cristiana gastar-se 60.000 euros per la vinguda del Papa, mentre més de 600.000 nens i nenes estan a punt de morir-se a la banya de l'ÀfricA ?
+5
-2
joana
Anònim, 16/08/2011 a les 11:19
Jo en conec que hi han anat per viatjar! Segur que ells ens treuran de la situació en l que estem.Segur no en tingueu cap dubte. De fet l'esglèsia est`fent aquesta tasca oi? .Vinga home, no perdem més el temps amb aquest tema
+2
-2
Endavant !
Anònim, 16/08/2011 a les 22:53
Abandonar els preceptes de la millor religió del món, com ha estat posar l'home com a dipositari de drets, de la solidaritat entre els humans sense importar races, la pietat i el perdó, això si que és retrocedir en l'evolució de l'home. Errors apart (greus alguns d'ells), ja que errar és humà, el cristianisme, durant 2000 anys, ens ha donat les eines per fer un món més just. Els qui volen que desapareixi la nostra civilització cristiano-jueva-romana, ens volen dur a l'abisme i a les cavernes.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 99
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: L’hemeroteca d’en Mandanga

L’hemeroteca d’en Mandanga

Les notícies més importants del futur immediat



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: