Q.S/Redacció | Actualitzat el 15/08/2011 a les 10:40h

Un centenar llarg de persones passen el rosari pel Teatre Centre

Després de la brega entre l'alcalde i els organitzadors

Una imatge del pas del rosari. Foto: Rafa Cuenca

Un centenar llarg de persones, segons els organitzadors, van participar aquest diumenge en el "pas del rosari laic " per l'acabament de les obres del Teatre Centre convocat per l'Associació del mateix teatre en plena Festa Major de la localitat.

Aquest rosari ha gaudit d'una notòria i agra polèmica. Tot va començar quan un grup de ciutadans va voler ironitzar sobre la durada de les obres d'aquest equipament convocant un acte titulat com "passar el rosari laic" per posteriorment celebrar un vermut popular.

Una iniciativa que no li va fer gens de gràcia a l'alcalde de Manlleu, Pere Prat, que la va criticar amb vehemència. De fet, Prat, va acusar als impulsors de l'acte de "fer comèdia". I va carregar els neulers tot demanant a l’Associació Teatre Centre que “es posi al costat de l’Ajuntament” per trobar “ mecanismes i recursos per reprendre les obres del teatre”.

La presidenta de l'Associació i una de les impulsores de l'acte, Dolors Collell, no se'n va estar de replicar. A través del seu Facebook va recordar a Prat "que és l'Ajuntament que ha d'estar al costat de Teatre Centre". "Em dol el to despectiu de 'fer comèdia' adreçat a l'entitat que encara represento i amb la qual molts manlleuencs i manlleuenques hi tenim vincles sentimentals", va sentenciar Collell.

Navega per les etiquetes

teatre centre

COMENTARIS

+27
-10
???
Anònim, 15/08/2011 a les 12:51
Quant et fiques amb la gent de teatre ja has palmat. Són intocables i es creuen en el dret de que el diner públic els ha de tocar sempre a ells. Doncs no, qui vulgui teatre que s´el pagui i que no esperi sempre subvencions, que coses més importants hi ha a la vida.
+6
-14
endavant amb EL TEATRE.
Anònim, 16/08/2011 a les 09:04
Els que són intocables són els polítics i el que els preocupa és que la gen pensi i reflexioni més del compte i aquesta funció l'ha fet el teatre durant molts anys.
Que consti que no sóc de Manlleu però defenso el teatre com a mitjà de llibertat d'expressió i de pensament.
Crec que els polítics és això el que els fa por de la gent del teatre, que ens expressem lliurem i que pensem pel nostre compte. FORÇA I MOLTA MERDA PER LA GENT DEL TEATRE CENTRE DE MANLLEU.
+11
-1
Dolors
Collell, 16/08/2011 a les 13:30
Gran representació. Debia ser com a mínim una actuació a optar a un gran premi. Reunia segurament molts atributs:
Hipocresia, demagògia, populisme, i molts altres.
L'última funció d'un teatre mort per culpa de la seva directiva, i la darrera funció fins que els de l'ajuntament facin alguna cosa, veient la impotència de Collell, Jané i companyia.
No oblideu el Teatre gent de l'ajuntament, i no permeteu que se'l continuïn quedant els mateixos de sempre, que el Teatre ha de ser per tots.
+4
-1
Obre't Teatre Centre!
Un que no és d'ERC però a Manlleu me'n faria, 17/08/2011 a les 10:05
Que es vagin espavilant els del Teatre Centre de Manlleu. Han de renovar l'entitat, perquè només pots fer-hi teatre si ets de les famílies de tota la vida de Manlleu. Que n'aprenguin de l'Ajuntament, que aquest alcalde ha obert les portes de la Casa de la Vila a tota la ciutat. Jo estic totalment a favor d'en Pere Prat, ja ho aviso! Perquè no s'entén que els del Centre encara busquin brega amb l'Ajuntament quan tot està encallat perquè si volen que s'hi aboqui dinaer públic primer hauran de començar per fer el TEATRE DE TOTS

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 99
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: L’hemeroteca d’en Mandanga

L’hemeroteca d’en Mandanga

Les notícies més importants del futur immediat



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: