Olla de recapte:

Amb la calidesa del Fogony

El restaurant Fogony de Sort és una bona mostra de la cuina tradicional d’alta qualitat que s'elabora al Pallars Sobirà.

Ens trobem al Versalles

El bar Versalles és al centre de l'antic poble de Sant Andreu de Palomar, avui barri de Barcelona, i ens torna l'encant dels antics casinos

Descobrir el Matarranya

Calaceit conté sorpreses com l'Hotel Mas del Rei que, a més d'història ofereix bona cuina casolana

Natural com la Bresca

Els amants de la mel saben gaudir d'un bon tros de bresca. Els amants del bon menjar poden també gaudir del restaurant Bresca de Cambrils

Hamburgueses a les Corts


En ple centre del barri barceloní de Les Corts, al PepBurg preparen hamburgueses i “pepitos” originals i de qualitat

Anar de tapes... orientals

L’original restaurant Dos Palillos ofereix a Ciutat Vella la seva particular versió de les tapes, dels platets tan apreciats a l’Orient i aquí

Fonda Sala, com a casa

La tradició de les fondes a Catalunya segueix ben viva: bon menjar, qualitat i ambient familiar

El millor racó del port de Cambrils

El restaurant Rincón de Diego és un dels bons restaurants ubicats a la Costa Daurada que tan bé saben tractar peix i marisc

Topik, cuina mediterrània amb tocs japonesos

El xef Adelf Morales domina com ningú la fusió de la cuina catalana i la japonesa, dues cuines plenes de contrastos

Bona brasa a Les Tres Alzines

Pels amants de la cuina tradicional, de la de tota la vida, Les Tres Alzines és l'indret ideal. Bona teca i bona brasa!

Nectari, el clàssic està de moda

La cuina clàssica sempre està vigent. Només cal fer-la bé i adaptar-la al present, com fa de forma molt personal el xef Jordi Esteve al Nectari

L'encant del petit Gresca

L'Eixample barceloní acull un petit restaurant que s'ha guanyat la fama de ser uns dels millors de la ciutat: el Gresca

La Cuina de Can Simon, a Tossa de Mar

Alhora que el turisme arribava a la Costa Brava, la Cuina de Can Simon obria les seves portes a Tossa de Mar

Cent Onze, a la Rambla de Barcelona

Dinar o sopar contemplant la Rambla de Barcelona és tot un plaer. I més si es fa al restaurant d'un gran hotel de la ciutat

El luxe proper del celler de Can Roca

Té tres estrelles Michelin. La revista Restaurant Magazine el considera el segon millor restaurant del món. I el tenim a Girona!

Al bell mig -al Melic!- del Gòtic

A tocar del Portal de l'Àngel de Barcelona, el restaurant Melic del Gòtic ofereix un gran assortit de carns a la brasa entre parets dels segle XV

3a Mostra de formatges artesans catalans

La mostra tindrà lloc del 15 al 17 d'abril a Sort i es podran tastar fins a cinquanta varietats diferents de formatges.

Denominació d'origen: Barceloneta

El cuiner Quim Marqués va voler crear una paella que contingués l'ànima del barri marítim de Barcelona. Així va néixer la Paella DO Barceloneta, un arrós amb pedigrí

Menjar bé a Santa Coloma de Gramenet

Molt a prop de l'Església Major de Santa Coloma de Gramenet -i de la parada del metro que duu el mateix nom- es troba el restaurant Lluerna (Rafael Casanovas, 31), un petit i selecte establiment regentat per en Víctor Quintillà i la Mar Gómez

Cuina oriental d'autor

Per definir la cuina del Ly cal sortir dels clàssics cànons gastronòmics

De Terrassa al cel

Obtenir una estrella Michelin és molt important per a un cuiner

El producte mana

La cuina torna a aterrar per aplicar els avanços tècnics als sabors de sempre

Un gran Fòrum Gastronòmic

Els eixos temàtics del Fòrum Gastronòmic Girona 2011 van ser la Gastronomia sostenible, Cuina i salut i Economia i empresa

Pàgina 1 de 1
  


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: