Divendres, 19 de agost de 2011 | 15:13
Vostè es troba a: Inici > Política >

Álvarez acusa a Mena donar ales a PxC amb les dades de la RMI

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
UGT nega que 9.000 marroquins cobrin aquesta ajuda "sense motius"
Álvarez acusa a Mena donar ales a PxC amb les dades de la RMI
19/08/2011 11:32
Josep Maria Álvarez, secretari General d'UGT de Catalunya
EuropaPress.- El secretari general d'UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha acusat al Govern de donar ales i "engreixar" el discurs de Plataforma per Catalunya (PxC) amb les dades sobre els immigrants que perceben la renda mínima d'inserció (RMI).
En declaracions a Catalunya Radio recollides per Europa Press, ha dubtat de la fiabilitat de les dades que el conseller d'empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha facilitat sobre els preceptores d'aquesta ajuda, com que 9.000 marroquines la percebin de forma fraudulenta.

El sindicalista ha criticat la gestió la RMI que s'ha fet fins al moment des del departament d'Ocupació, ja que les explicacions de Mena "són excuses de mal pagador".

En canvi, ha aplaudit les declaracions del conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, que aquest dijous va demanar disculpes per les molèsties que hagi pogut ocasionar el pagament d'aquesta ajuda mitjançant xec domiciliari en comptes de l'habitual transferència bancària durant el mes d'agost.

Tots dos consellers compareixeran la setmana que ve davant la Diputació Permanent a instàncies de PSC, ERC i ICV-EUiA per donar explicacions sobre la polèmica deslligada per la manera com s'ha desenvolupat aquesta acció de control, així com per haver-ho fet en ple mes d'agost i sense avisar.
montse
19/08/2011
Sr. Alvarez no fasi tanta demagògia, amb el tema del PIRMI, quan sap perfectament, que per saber la picardia de les persones s'ha d'actuar així. Vostè cobra de diners pùblics senyor meu!! I han quedat talons sense cobrar? ha quedat clar que hem estat pagant a persones que ja no hison. Si el Tripartit no va fer la seva feina correcta, al menys tingui la dignitat de reconegbuer que el PIRMI, no és una paga de jubilació, ni una paga per sempre. Molts han dit que ho pensaven? mentida, els anava bé. Hi ha molt vivales per la vida. altres cobraven més amb el PIRMI que amb un sou!!, si,si, cobraven segur el PIRMI més un sou negre"!!! que no som tan tontos, aprobo totalment el que han fet. Ja que hi ha persones que no tenen res, i realment mereixen una ajuda!! estem en una crisi que a vostè no li afecta!! però hi ha moltes familíes que si. Hi ha que fer la feina ben feta i repartir aquest diners a qui realment ho necessita, deixi de dir disvarats.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1