Divendres, 19 de agost de 2011 | 15:03
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Els responsables de 'Biutiful', condemnats per espatllar una tomba

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Cemenetiris de Barcelona i la productora accepten la sentència
Els responsables de 'Biutiful', condemnats per espatllar una tomba
08/08/2011 13:17
BIUTIFUL ES PRESENTA A CANNES
EuropaPress.- L'empresa pública Cementiris de Barcelona i la productora de la pel·lícula 'Biufiful', Mod Produccions, han estat condemnades a pagar 20.000 euros per haver espatllat una tomba del cementiri de Sants durant el rodatge de la pel·lícula.
Cementiris de Barcelona, que està participada en un 51 per cent per l'Ajuntament, i Mod Produccions van signar un acord el 4 de setembre de 2008 per filmar algunes escenes de la història que protagonitza Javier Bardem en el cementiri de Sants.

En aquest contracte s'establien els límits i el marc d'actuació a la qual se sotmetria la productora per fer ús de l'espai, i s'especificava que s'havia de respectar la sensibilitat i intimitat dels usuaris.

Després de l'enregistrament, les dues filles d'un dels difunts van presentar una demanda en la qual al·legaven danys morals per trobar el sepulcre del seu pare en mal estat, ja que havia estat pintat de fosc per simular un cementiri abandonat.

Ara, el Jutjat Contenciós-Administratiu Nombre 3 de Barcelona els ha donat la raó i ha condemnat a la productora i l'empresa municipal a indemnitzar-les amb 20.000 euros que, presumiblement, segons fonts de l'Ajuntament consultades per Europa Press, serà abonat per les empreses asseguradores d'ambdues entitats en una miqueta per cent que no s'ha concretat.

A més, l'Ajuntament ha avançat que no recorreran la sentència pel que les denunciants rebran íntegrament els 20.000 euros que reclamaven per danys morals.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1