Quico Sallés | Actualitzat el 17/08/2011 a les 12:28h

L'un per l'altre, patacada

Un conductor begut i un altre que se salta la preferència provoquen un aparatós accident a Vic

Eren dos quarts de vuit del vespre d'aquest dimarts quan la Guàrdia Urbana de Vic va haver d'intervenir per un aparatós accident de trànsit a la cruïlla entre els carrers Canigó i Indústria de Vic. Segons ha informat la policia municipal, tot indica que un vehicle - Peugeot Partner- no hauria respectat la preferència de pas de l'altre vehicle implicat -un Fiat Bravo-.

Seguint el protocol habitual van sotmetre els xofers al pertinent control d'alcoholèmia, i la sorpresa pels agents fou que el conductor del vehicle que havia respectat la preferència de pas, Joan R.N de 22 anys i veí de Vic, anava begut amb una taxa que triplicava el límit permès, 0,70 mg d'alcohol per litre d'aire aspirat, per qui s'han obert diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. L'altre conductor, Josep S.V., de 60 anys i veí de Santa Eugènia de Berga, va ser traslladat pel SEM a l'Hospital General de Vic, i denunciat per no respectar la preferència de pas.

Navega per les etiquetes

alcoholèmiaaccident de trànsit

COMENTARIS

+0
-0
Sempre és el mateix noi
Anònim, 18/08/2011 a les 14:39
Per les inicials del noi i la seva edat, així com pel model i marca del vehicle només pot ser una persona.

Amb 22 anys té antecedents penals de tot tipus, així com el carnet retirat fins al 2015 com a mínim (encara que la notícia no es fa ressò d'aquest fet que també és constitutiu d'un altre delicte).

Com pot ser que personatges així no els immobilitzin el cotxe i així s'eviti provocar incidents com aquests???? De ben segur que a dia d'avui torna a conduir tranquilament posant en joc amb total menyspreu la vida de la resta dee ciutadans.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 99
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: L’hemeroteca d’en Mandanga

L’hemeroteca d’en Mandanga

Les notícies més importants del futur immediat



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: