Dissabte, 20 de agost de 2011 | 14:38
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Cinc obres de teatre en dues hores

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Pentateatre Atòmic porta el seu nou projecte als Cinemes Alexandra
Cinc obres de teatre en dues hores
10/08/2011 12:13
Obra de Teatre Pentateatre Atòmic
La companyia Pentateatre Atòmic presenta a partir del proper dijous un espectacle homònim format per cinc obres de teatre de petit format que es representen en un espai gens convencional: els Cinemes Alexandra de Barcelona.
En només dues hores, els espectadors podran veure cinc històries en les quals s'obren pas cinc gèneres diferents: des d'un drama familiar i una comèdia contemporània fins a un musical, un monòleg surrealista i un 'thriller' claustrofòbic.

El drama 'El retrobament' obre l'espectacle, relatant la història d'una mare i un fill que després d'estar 15 anys sense veure's es retroben en el funeral del pare, mentre que l'humor puja a l'escenari amb 'El Narrador' que explica la vida d'un guionista professional enamorat de l'actriu protagonista de la seva obra.

Un monòleg futurista on un misteriós personatge parla de la seva visió del món a ritme de Julio Iglesias, la història de dos homes que es troben en un lavabo i el petit musical 'Formatge, guix... i mel', completen aquest espectacle.

Una de les particularitats de 'Pentateatre Atòmic' és que cadascuna de les obres es realitza en un espai diferent dels Cinemes Alexandra: el 'hall', la cafeteria, la sala de cinema, les condícies i el restaurant.

La proposta es va iniciar el passat mes de juliol en un teatre de l'Eixample barceloní, però el gran èxit de públic els va decidir a canviar-ho a una localització amb major capacitat -1.100 assistents-, on els espectadors podran gaudir d'unes propostes que esquerden els vigents patrons de l'escena.

Creada per Josep Maria Riera i Marc González -antic guionista del programa 'Alguna Pregunta Més?' de Tv3-, la companyia compta amb actors com Ferran Terrassa, Noé Blancafort i Elisabeth Bonjour, i no descarten reeditar la seva idea en altres espais.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1