Dissabte, 20 de agost de 2011 | 14:58
Vostè es troba a: Inici > Política >

Felip Puig aplaudeix Oriol Pujol com a número dos a Madrid

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per al conseller d'Interior és la mostra del gir sobiranista de CiU
Felip Puig aplaudeix Oriol Pujol com a número dos a Madrid
18/08/2011 11:33
9Felip Puig i Oriol Pujol
Redacció.- Felip Puig ha lloat l'oferiment d'Oriol Pujol per secundar Duran i Lleida en les llistes de les eleccions generals, la qual cosa demostra, per al Conseller d'interior, la prova que la federació es va renovant i suposa "l'inici cap al dret a decidir".
Des que Oriol Pujol es va proposar com a número dos de CiU, diversos dirigents convergents han evitat oferir la seva opinió i s'han limitat a destacar les virtuts de tots els candidats, com Duran i Lleida o Lluis Recoder. Però el Conseller d'Interior no ha pogut evitar mostrar la seva predilecció pel fill de l'ex president.

Felip Puig no ha volgut desprestigiar el treball de Pere Macias, però la veritat és que ho ha fet en assenyalar que en altres èpoques el número dos de CiU al Congrés tenia un pes important, pel que va recordar a Miquel Roca i va deixar entreveure que Oriol Pujol podria tenir certa rellevància "amb un possible rol en la política espanyola".

Per al Conseller d'Interior, la participació d'Oriol Pujol en les llistes suposaria l'arribada "de la tercera fase", la de la lluita pel dret a decidir. "Que Oriol Pujol marqui una certa posició en l'escenari polític vol dir que dins de CDC ens estem preparant per afrontar aquests reptes de país", ha indicat el Puig en unes declaracions recollides per a
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1