Dissabte, 20 de agost de 2011 | 14:54
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Xavi se sent perseguit pel tema polític

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
S'indigna quan es dubta del seu compromís amb la 'roja' per ser català
Xavi se sent perseguit pel tema polític
16/08/2011 11:42
Xavi Hernández en rueda de prensa
Redacció.- El migcampista del Barça Xavi Hernández ha respost molest en una entrevista que està cansat que la gent li faci triar entre la selecció catalana i l'espanyola i ha denunciat que aquesta polèmica només li esquitxa a ell i a Puyol.
Xavi Hernández ha ofert una entrevista per al diari El Mundo en la qual en preguntar-se-li que li indigna ha respost "el tema polític" i ha lamentat que sempre es posi en dubte el seu compromís amb la selecció espanyola.

"M'indigno amb el tema polític. Sovint em demanen que triï entre la selecció catalana i l'espanyola. ¡A mi em pregunten això! ¿I a Pedrosa l'hi han preguntat? ¿A Gasol? Hi ha molts esportistes catalans que van a les seleccions, i només a Puyol i a mi ens toquen els ous amb això. ¡M'acusen de falta de compromís quan he anat a un Mundial amb un trencament de cavall!", ha assenyalat un Xavi molest per una polèmica que li persegueix i que mai ha alimentat.

En la mateixa entrevista, Xavi diu de Laporta que "és un paio molt peculiar, però té una virtut molt bona: És molt valent. Va de cara i no ens va fallar mai".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1