Ajuntament de Barcelona
Inici Webmap Documentació Newsletter Contacte Opinió

Presentació | Innovació Urbana | Innovació Econòmica | Innovació Social
Actualitat | Contractació Pública | Participa


Objectius
Magnituds del projecte
Ubicació
Antecedents
Qui som?
Estat actual


Inici arrow legal
Avís legal
Versio per a Imprimir Enviar a un amic

22@Barcelona informa de la seva Política de Privacitat i/o Avís Legal, que s.entendrà com acceptat al conectar-se i navegar pel nostre web.

Política de Privacitat
Garantim que qualsevol transmissió de les seves dades personals s.efectua amb plataformes i tecnologies que compleixen amb els estàndards de seguretat.
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), 22@Barcelona garanteix la confidencialitat en el tractament de les seves dades personals. En qualsevol moment pot modificar o anul·lar les seves dades, mitjançant petició escrita a 22 ARROBA BCN, S.A, Carrer Àvila, número 138, planta 3a, 08018 Barcelona, o per correu electrònic a l.adreça info@22barcelona.cat

Avís Legal
22@Barcelona, (Societat Privada Municipal de l.Ajuntament de Barcelona, amb domicili social a Àvila, número 138, 3a. planta, 08018 Barcelona), és titular del web www.22barcelona.com, i per tant, es reserva tots els drets de propietat intel·lectual.
22@Barcelona no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús personal a l'usuari, sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial i sobre qualsevol altre dret relacionat amb el seu web i els serveis que s'hi ofereixen. Així, l'usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades dels continguts d'aquest web, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial de 22@Barcelona.

22@Barcelona declina tota responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora del web ja que la funció dels links que hi apareixen és únicament la d'informar sobre un tema concret.

22@Barcelona s'exonera de tota responsabilitat pel correcte funcionament d'aquests enllaços, del resultat obtingut a través d'ells, de la veracitat i licitud del contingut o informació a la que s'accedeixi, així com dels perjudicis que la informació de la pàgina trobada pugui ocasionar en l'usuari.






Membres de:

XPCATAPTEIASPCIDEMTCI OpenLivingLabs Living Labs GlobalTIC.CAT



© Copyright 2006 · 22 ARROBA BCN, S.A.U. · Legal · Crèdits · Opinió · Contacte