vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
MESURES ANTICRISI
Què li semblen les noves mesures anticrisi que ha aprovat el govern central?
3 %
91 %
6 %
33 vots
Diumenge, 21 d'Agost de 2011
Actualitat

Esports

18/08/2011
01:10  h.
La Supercopa pel Barça
Un gol d’Iniesta i dos de Messi han permès als blaugranes imposar-se en el segon clàssic de la temporada
FC Barcelona, Campió de la Supercopa 2011
Un gol d’Iniesta i dos de Messi han donat la Supercopa al FC Barcelona davant el Reial Madrid, després de l’empat a 2 de l’anada. Xavi ha aixecat el primer títol de la temporada amb els blaugranes sols a la gespa després que José Mourinho hagi ordenat a l’equip marxar cap al vestidor. Els jugadors del Barça han celebrat, com ja han fet en els últims títols, fent una sardana al centre del camp. Al partit ha debutat Cesc amb bon joc i rebent una entrada molt dura de Marcelo.

El Reial Madrid ha sortit molt fort, amb un Cristiano Ronaldo que ha buscat la porteria de Valdés des del minut 1. El FC Barcelona ha anat entrant poc a poc al partit, tot i que el Madrid ha aconseguit exercir una forta pressió sobre els jugadors de Guardiola. Messi ha provat Casillas al minut 12, aprofitant una assistència de Pedro. Tres minuts després ha arribat el gol d’Iniesta que ha aprofitat la passada de l’argentí i ha superat el porter madridista amb un toc suau.

Els visitants han aconseguit la igualada al minut 20 en una jugada que ha començat amb un servei de córner i que ha culminat Cristiano Ronaldo, desviant un xut de Benzema. Ambdós equips han anat disposant d’ocasions, Pedro per part dels blaugranes i Cristiano i Özil per part del Madrid. Els de Mourinho han aconseguit imposar el seu ritme però Messi ha marcat el 2 a 1 just abans d’enfilar el camí als vestidors.

A la represa el Barça ha tornat a tardar uns minuts a entrar al partit. El joc s’ha anat escalfant i els dos equips han anat sumant targetes grogues. Al minut 81, arran d’un altre córner, Benzema ha enviat la pilota al fons de la xarxa de Valdés. Just després, al minut 83, Cesc Fàbregas ha debutat en el primer equip substituint Pedro i ha firmat diverses jugades de qualitat.

Messi evita la pròrroga

Al minut 88, cinc minuts després, de la segona part Messi, molt cansat, ha aconseguit avançar de nou, 3-2, els locals, en una jugada que ha iniciat Fàbregas i ha seguit amb una combinació de Messi amb Adriano. Messi n’ha tornat a tenir una altra a les seves botes.

Als minuts finals i el temps afegit l’àrbitre ha hagut de repartir targetes en una batussa en la qual han participat alguns jugadors i part de les banquetes i que ha acabat amb Villa i Özil amb vermelles. Targetes que comptaran de cara a la Lliga. Cesc s'ha endut també una entrada molt dura de Marcelo. Finalment l’àrbitre ha xiulat el final del partit amb el primer títol de la temporada pels blaugrana.

Només acabar el partit diversos aficionats s'han aplegat al voltant de la font de Canaletes, a la Rambla de Barcelona, per celebrar la victòria. Com en tot Barça-Madrid, no han faltat els crits a favor dels roig-i-blaus i insults contra els blancs i el seu entrenador, Jose Mourinho. Barcelona s'ha omplert de soroll de clàxons i culers amb samarretes del Barça i fins i tot s'ha llançat algun petard.

Els protagonistes de la nit


El FC Barcelona ha jugat d’entrada amb l’onze que va guanyar la lliga de Campions: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Busquets (Keita), Xavi, Iniesta, Pedro (Cesc), Messi i Villa (Adriano).

Mourinho ha alienat aquest onze inicial, amb la novetat del fitxatge Coentrao com a titular: Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Coentrao, Khedira (Marcelo), Xabi Alonso, Di Maria (Higuaín), Özil (Kaká), Cristiano Ronaldo i Benzema.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
Comentaris (0 en total)
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida