Dilluns, 22 de agost de 2011 | 15:16
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Anabel Alonso per Patricia Conde

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La Sexta anuncia la seva nova sobretaula
Anabel Alonso per Patricia Conde
22/08/2011 13:44
Anabel Alonso
CatalunyaPress.- "Les sobretaules de la Sexta ja tenen nom" i aquest nom no és un altre que Anabel Alonso. La còmica basca ha estat anunciada per la cadena de Mediapro i el seu nou programa ocuparà la franja que fins fa poc corresponia a ‘Sé lo que hicisteis'.
Ara com ara poc es coneix del nou programa que prepara ‘La Sexta'. El fitxatge d'Alonso respon així a les contractacions de Berta Collado i Cristina Pedroche, que després de la fi de SLQH van desembarcar en Antena 3, canal en el qual treballava fins ara Anabel Alonso, amb programes d'èxit com ‘El Club del chiste'.

Precisament, el futur de Patricia Conde és un dels enigmes de la Sexta, que no dóna senyals sobre aquest tema. La resta de l'equip de SLQH ha trobat treball, sent Dani Mateo l'últim a anunciar el seu fitxatge per un programa, en aquest cas en la mateixa cadena i a les ordres del Gran Wyoming, a El Intermedio.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1