Dilluns, 22 de agost de 2011 | 15:34
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Cesc s'acomiada de l'afició de l'Arsenal per Twitter

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
"Gràcies pel vostre suport"
Cesc s'acomiada de l'afició de l'Arsenal per Twitter
16/08/2011 12:50
9Cesc Fabregas en un acte publicitari
El nou migcampista del FC Barcelona Cesc Fàbregas s'ha acomiadat aquest dimarts dels seguidors i ex companys de l'Arsenal a través de Twitter, on els ha escrit missatges d'agraïment pel "suport incondicional" rebut durant els últims vuit anys.
"Per tots els Gunners: Moltes gràcies pel vostre suport incondicional durant els últims 8 anys. Només dir-vos que us portaré sempre en el meu cor!", es va sincerar Cesc en aquest 'tweet' escrit en anglès.

El '4' del Barça també va donar les gràcies a varis dels seus excompanys pel seu suport els últims dies, i els va desitjar sort en el partit d'anada de la prèvia de la Lliga de Campions d'aquesta nit davant l'Udinese.

"@Persie_Official @aaronjramsey @JackWilshere @13Szczesny13 @Nanas08 gràcies amics pels vostres bonics missatges i per ajudar-me a gaudir del que més vull en aquest món, que és jugar a futbol. I el més important, la millor de les sorts aquesta nit, us estaré veient com sempre. #Arsenal", va expressar el d'Arenys, que va emetre un últim missatge en clau 'gunner': "Una vegada gunner, sempre gunner. Que tingueu un bon dia, nois".

Finalment, Cesc també es va dirigir a la seva nova afició, aquesta vegada en un text escrit en català. "Als culés: gràcies per aquesta rebuda tan impressionant, a tots els que heu vingut al camp i pels missatges rebuts! Ha estat molt especial", va agrair.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1