Dilluns, 22 de agost de 2011 | 15:16
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Les BlackBerry tindran música a partir de setembre

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
S'endureix la lluita dels smartphone
Les BlackBerry tindran música a partir de setembre
19/08/2011 11:35
9BlackBerry
EuropaPress.- El fabricant de BlackBerry, Research In Motion, està prop de treure el seu propi servei de transmissió de música, que operarà en els seus dispositius mòbils, segons quatre fonts familiaritzades amb els plans.
El nou servei probablement és part d'un intent de RIM per millorar el seu servei BlackBerry Messenger mentre competeix contra la força de plataforma de mitjans mòbils del seu rival Apple i contra el sistema operatiu Android de Google.

RIM està en les etapes finals de les negociacions amb les principals marques, entre elles Universal Music Group de Vivendi SA, Sony Music de Sony Corp, Warner Music Group i EMI Group. S'espera que el nou servei sigui anunciat el Dia del Treball a Estats Units, el 5 de setembre.

RIM ha estat millorant l'oferta de la seva BlackBerry Messenger, popularment conegut com BBM, des que va anunciar la seva "plataforma social" en l'esdeveniment DevCon de setembre de l'any passat, on va mostrar el 'tablet' PlayBook. Una portaveu de RIM va declinar parlar sobre l'anunci però va dir que BBM és una de les xarxes socials per a mòbils més grans al món.

Els telèfons intel·ligents BlackBerry han estat copejats per una pronunciada pèrdua en la participació de mercat a Estats Units, encara quan la companyia ha expandit les vendes en altres parts del món, en part gràcies a la popularitat de BBM.

Les accions de RIM van tancar amb una baixa d'un 3,8 per cent el dijous a 25,76 dòlars (17,9 euros) en el Nasdaq i amb una baixa d'un 3 per cent a 25,49 dòlars canadencs a Torontó. L'acció ha perdut més de la meitat del seu valor des de l'inici de l'any.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1