Dilluns, 22 de agost de 2011 | 15:43
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Murray fa humà a Djokovic

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El serbi es retira en la final de Cincinnati
Murray fa humà a Djokovic
Esports 21/08/2011 21:03
Ningú és imbatible i, encara que Novak Djokovic ho semblés en una temporada de somni, el serbi també ha demostrat avui que és humà. El número u del món ha hagut de retirar-se per problemes físics en la final del Masters 1000 de Cincinnati, quan perdia 6-4 i 3-0 enfront de l'escocès Andy Murray. El britànic rep una gran recompensa després d'encadenar una mala ratxa de resultats en els grans tornejos.
djokovicmurray
El balcànic ha perdut el seu primer Masters 1000 de la temporada, després d'haver guanyat tots els anteriors, rècord que ningú fins ara havia pogut aconseguir. 

Amb una lesió en el braç dret de la qual va ser tractat al final de la primera màniga i de la que ja es va queixar en el partit de semifinals contra el txec Tomas Berdych, 'Nole' solament ha aguantat 72 minuts en la pista. El contratemps físic interromp l'extraordinària ratxa de resultats del serbi en 2011.

57 victòries seguides

La de Cincinnati és la seva segona derrota de la temporada en el circuit, en el qual acumula 57 triomfs, sense comptar els de la Copa Davis. Després de la derrota d'avui, no podrà superar ja el registre del nord-americà John McEnroe, que en 1984 acumulava 59 partits guanyats i solament un perdut.

És la primera final que el número u del món cedeix en el curs, en el qual roman amb nou títols, inclosos els dos Gran Sam (Austràlia i Wimbledon), abans d'afrontar l'últim 'major' en les pistes de Flusing Meadow, a Estats Units. A més, ha guanyat cinc Masters 1000 (Roma, Canadà, Madrid, Miami i Indian Wells) i els tornejos de Dubai i Belgrad.

Tot ho ha tingut en contra Djokovic en la final de Cincinnati, que ha perdut en tres ocasions en els últims quatre anys. La segona, després de la de 2008, davant Murray, que s'ha situat d'entrada amb un avantatge de 3-0. El serbi ha reaccionat i ha aconseguit empatar a tres. Però Murray ha trencat el servei del seu rival i ha encarrilat la victòria parcial, amb un 6-4.

Ha estat llavors quan Djokovic ha demanat l'ajuda del fisioterapeuta de pista, que durant alguns minuts ha intentat pal·liar el seu dolor en el braç dret.
 
El número u del món ha tornat a la pista, però no estava ja en el partit. Lent de moviments, sense seguretat en els seus cops i sense concentració. Un camí senzill per a Murray, que quan ha aconseguit el 3-0 en el segon set ha comprovat com el seu rival llançava la tovallola.

És el setè Masters 1000 per a l'escocès, el primer d'aquest any, i el segon èxit de la temporada al costat del triomf de Queens, a Londres.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1