Dilluns, 22 de agost de 2011 | 15:42
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Morientes sent "vergonya" i "fàstic"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Reconeguts madridistes critiquen l'actitud de l'equip
Morientes sent "vergonya" i "fàstic"
18/08/2011 10:52
9Fernando Morientes
CatalunyaPress.- El succeït al final del partit de tornada de la Supercopa, amb l'agressió de Marcelo a Cesc i de Mourinho a Tito Vilanova, no ha agradat a un ampli sector del madridisme, que ha criticat durament l'actitud dels jugadors i especialment de l'entrenador, al que tots assenyalen com a responsable final.
Les crítiques des del sector culé eren d'esperar, però la lamentable actuació de Marcelo i especialment de Mourinho ha obligat a molts madridistes a reaccionar i criticar l'actitud dels jugadors blancs.

Un dels més clars va ser Fernando Morientes, qui en la Cope va assegurar que "com a madridista, em fa vergonya que Casillas digui que Cesc s'ha tirat". L'ex davanter madridista, un dels pesos pesats del vestuari en la seva època en el club, va afegir que "em fa fàstic que no es quedin a recollir la copa".

També en la Cope, Manolo Lama assenyalava que "el Madrid s'oblida que es pot guanyar sense ser macarra", declaracions que li van servir per convertir-se en Trending Topic a Espanya.

"Mourinho porta al Reial Madrid a un grau de desballestament inacceptable", es podia escoltar dir a José Antonio Ponseti en la Cadena Ser després de la tangana.

En el seu compte de Twitter, el director d'El Mundo, Pedro J. Ramírez, assenyalava que "se que això no em farà popular en alguns sectors del madridisme però el mal perdre de Mourinho torna a ser una vergonya per al club".

Uns altres, com Valdano, van evitar pronunciar-se sobre l'esdevingut i simplement van lamentar la imatge donada, en contra de l'espectacle.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1