Dimecres, 24 de agost de 2011 | 16:43
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Els 'guiris' la tornen a fer grossa a Lloret

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Nou altercat després dels incidents de la matinada de dilluns
Els 'guiris' la tornen a fer grossa a Lloret
11/08/2011 09:51
Turistes a Lloret
EuropaPress.- Lloret de Mar ha viscut una nova nit d'altercats entre joves turistes i la policia, amb centenars de vàndals enfrontant-se als agents a les portes d'una discoteca, segons  fonts dels Mossos d'esquadra.
Tot ha començat quan la policia catalana han impedit entrar a més clients en una de les discoteques de moda, en l'avinguda Just Marlés, perquè no funcionava l'aire condicionat, i han fet després un passadís per permetre sortir a la gent.

Llavors diversos centenars de turistes que volien entrar en el local l'han emprès contra els Mossos i han acabat enfrontant-se amb ells, sobre les dues de la matinada. En total, han estat detingudes una vintena de persones per protagonitzar desordres, a més de que a la zona d'oci s'han cremat diversos contenidors.

Els incidents han començat en la porta de la discoteca Colossos, en l'avinguda Just Marlés, on després de tenir una avaria elèctrica han usat generadors que no tenien suficient potència per a l'aire condicionat, han informat els Mossos.

Després de diverses lipotimias, la policia catalana ha optat per impedir que entrés més públic i això ha congregat a molts joves en la porta, i quan la policia ha volgut fer un passadís perquè la gent pogués sortir del local, ha començat l'enfrontament.

En el lloc estaven desenes d'agents de la Brigada Mòbil (Brimo) i l'Àrea de Recursos Operatius (Arro) dels Mossos, a més dels de seguretat ciutadana i la Policia Local.

El dilluns ja es van registrar incidents entre més de 400 joves turistes francesos i italians que es van enfrontar a la policia al tancament de les discoteques, que es va saldar amb un detingut francès de 23 anys.
francesc
13/08/2011
ma dura amb ells al seu pais segur que no tenen pebrots de fer aixo
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1