Dimarts, 23 de agost de 2011 | 16:15
Vostè es troba a: Inici > Política >

Duran proposa a Rubalcaba que elimini el Ministeri de Cultura

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
CiU demana a Zapatero un pla de xoc per a l'economia
Duran proposa a Rubalcaba que elimini el Ministeri de Cultura
23/08/2011 10:16
9Josep Antoni Duren i Lleida en una jaima
El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha instat al candidat socialista a la presidència del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, que si de debò vol suprimir estructures administratives comenci pel Ministeri de Cultura que "estalviarà molt més diners que amb les diputacions".
Durant una visita aquest dilluns a les festes del barri de Sants, Duran ha criticat que aquest ministeri és l'exemple de les "duplicitats" que hi ha entre Estat i Comunitats Autònomes, que llastren el dèficit públic i augmenten, al seu judici de forma reprovable, la despesa de l'Estat.

El democristià també ha assegurat que no farà "de contestador automàtic" de totes les propostes electorals del socialista de cara a les eleccions del 20 de novembre.

CiU demana un pla de xoc

Duran ha avançat que en la compareixença del president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, davant la Cambra baixa d'aquest dimarts li demanarà un pla de xoc per generar ocupació i "menys improvisacions" en forma de reials decrets.

El líder democristià ha demanat a Zapatero "un debat de fons" per afrontar les reformes estructurals que necessita Espanya, i ha lamentat que fins ara no ha vist del Govern "cap proposta" per combatre l'atur.

Duran considera una bona mesura la reforma de l'IVA sobre l'habitatge, però com l'Executiu l'ha canviat més d'una vegada en els últims temps ha criticat que és una decisió "provisional i improvisada" que solament respon a la necessitat que recaptar diners que, al seu judici, s'ha malgastat.

Ha demanat tant al president del Govern com al candidat socialista a les generals, Alfredo Pérez Rubalcaba, que no es dediquin a debatre "pura i simplement" sobre la convalidació del reial decret.

Picabaralla

El dirigent democristià ha tingut una petita picabaralla amb un ciutadà que, mentre Duran atenia als mitjans de comunicació, ha intentat interrompre'l en nombroses ocasions al crit de: "Duran, volem treball".

"Calli una estona i deixi tranquil·la a la gent. Ja ho sé que vol treball, hi ha cinc milions de persones que volen treball", li ha etzibat el portaveu nacionalista, que li ha instat a no molestar als periodistes amb les seves proclames.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1