vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
REFORMA CONSTITUCIÓ
El govern espanyol hauria de sometre a referèndum la reforma de la Constitució?
92 %
8 %
24 vots
Joaquim de Juià: Per el que es veu la SAGRADA CONSTITUCIÓ nomé...
Dimecres, 24 d'Agost de 2011
Actualitat

Política

23/08/2011
13:46  h.
Duran i Homs es contradiuen
El portaveu de la federació assegura que CiU comparteix l'"esperit" de la reforma constitucional
Sense títol
El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, ha assegurat que comparteix l'"esperit" de la reforma constitucional que ha proposat el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, tot i que esperarà a conèixer "la lletra" per decidir si dóna suport a o no la reforma.

Duran ha fet aquesta afirmació durant la seva intervenció en el Congrés dels Diputats just al mateix instant que el portaveu del govern, Francesc Homs, des de Prades de Conflent rebutjava frontalment aquesta proposta perquè això seria “carregar-se l’autonomia de Catalunya”.

A més, Duran ha assegurat que no l'ha sorprès la proposta de Zapatero perquè "no ve de noves", sinó que forma part del que s'està promovent i reforçant a Europa. A més, ha avançat que ja havia parlat amb el Govern sobre aquesta mesura, tot i que no directament amb Zapatero.

Ortega creu que s'ha de tenir "prudència" fins que es conegui la "lletra petita"

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha manifestat que qualsevol reforma constitucional que "pugui anar en la línia de limitar l'autogovern de Catalunya", tindrà "un xoc frontal amb la Generalitat". Ortega, però, ha subratllat que cal treballar "amb prudència" ja que ha manifestat que no coneixen "la lletra petita" de la proposta.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
9Veure i/o afegir comentaris
Independència ja:Els catalans a Madrid no hi hem d´anar a fer res. Tamp...
Comentaris (9 en total)
Independència ja
23/08/2011 21:59
Els catalans a Madrid no hi hem d´anar a fer res. Tampoc ens escolten mai. Els polítics catalans que van a Madrid sempre acaben treballant contra Catalunya: Duran, Serra, Borrell, Montilla, Chacon, Piqué. Ni un vot català a les eleccions generals, que sols fan anar els nostres vots per forrar-se. No és a Espanya que hi hem de fer res. El que necessitem és la independència.
Alex
23/08/2011 21:57
CiU s´acabarà venent com ha fet des de la transició. Ho va fer el Pujol i ho farà el Mas. Que el Mas pactés la retallada de l´estatut amb el Zapatero va ser un avís.
Abstenció activa
23/08/2011 20:58
Com sempre. Conveniència y Unión jugant a la puta i la ramoneta. Al final sempre acaben claudicant. Són especialistes a vendre's Catalunya i a abaixar-se els pantalons.
Blanca
23/08/2011 20:19
Pel que es veu, el bipartit que tenim a la generalitat mostra més discordances i incompetències que el tripartit anterior. I de lideratge, com no sigui el d'en Duran, no se'n fa evident cap més. CDC només traga, s'arronsa i procura aguantar i no trencar res, no fos cas que ho perdessin tot. HELP!!
Jordi (de Manresa)
23/08/2011 19:03
Sergi, jo no penso votar en Duran per espanyolista (i vaig votar Mas a les Catalanes), però tampoc penso votar a cap coalició que inclogui els botiflers d'esquerra, la van fer massa grossa amb els 2 tripartits com perquè es pugui perdonar.
Sergi (Sabadell)
23/08/2011 18:29
Només vull recordar a tots els independentistes o sobiranistes que tinguin pensat votar CIU el proper 20-N, que donaran el seu vot al sr Duran, que ha expressat per activa i per passiva el seu rebuig i la seva beligerància absoluta a la possible independència de Catalunya. Així que qui voti CIU que després no es queixi, sisplau, perquè tothom sap que la prioritat de Duran no és Catalunya, sinó Espanya.
Rufí Gelonch
23/08/2011 17:27
Amb Durán no ferém res, els catalans. L´independencia s´imposa i ara toca plantar cara amb unitat catalanista..
Armagnac
23/08/2011 14:55
Per retratar als traïdors a la pàtria sense valor polític, cal llegir a Pere Calders i enllà és trobarà el retrat del català poruc i traïdor totalment inconscient de la seva traïdoria en la figura de l'oncle Oleguer. Però per trobar referències de traïdors a la pàtria i a tothom com és el cas d'en Duran Lleida, s'ha de llegir a Molière i en el seu Tartuf, hi trobarem retratat al català que vol ser espanyol a qualsevol preu.
Reagrupat
23/08/2011 14:04
sI AQUESTA CONTRADICCIÓ FOS ENTRE INDEPENDENTISTES, TOTA LA PREMSA S'HAURIA ESCANDALITZAT, després l'esquinzament de vestidures a cor amb els interessos del poder. Com canvia el to d'alguns opinadors !. Per què deu ser ?
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida