Dimecres, 24 de agost de 2011 | 16:37
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Es confirma la vaga del futbol

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Fracassa la reunió de la LFP i l'AFE
Es confirma la vaga del futbol
Esports 17/08/2011 12:16
P. Alegre.- La reunió celebrada aquest dimecres per desembussar la signatura del nou conveni i finalitzar així amb la vaga convocada per l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha finalitzat sense avanços, per la qual cosa els jugadors mantenen la vaga i, excepte sorpresa d'última hora, no hi haurà lliga aquest cap de setmana.
Luis Rubiales (AFE) i José Luis Astiazarán (LFP)
La Lliga de Futbol Professional (LFP) no ha acceptat les condicions dels jugadors, que demanen que se'ls pagui a temps i es respectin els seus sous, encara que les condicions econòmiques del club variïn; per la qual cosa els jugadors han abandonat la reunió a Las Rozas sense acord.

El divendres se celebrarà l'última reunió que pot evitar la vaga en la primera jornada de lliga, tant en primera com en segona divisió. La vaga afecta també a la segona jornada, que si clubs i jugadors segueixen sense arribar a un acord podria també veure's afectada.

"Hem arribat al nostre màxim, però no podem donar més del que tenim", ha assenyalat el president de Lliga, José Luis Astiazarán, qui ha confirmat la vaga del  cap de setmana, en el qual no hi haurà partits en les dues lligues professionals.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1