Dimecres, 24 de agost de 2011 | 16:16
Vostè es troba a: Inici > Economia >

La Caixa crea un servei per enviar diners d’emergència als seus clients a tot el món

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
CaixaProtect Emergency permet disposar d'efectiu en qüestió de minuts
La Caixa crea un servei per enviar diners d’emergència als seus clients a tot el món
24/08/2011 13:39
9Seu de la Caixa gran
La Caixa ha creat CaixaProtect Emergency, un servei gratuït d'enviament de diners d'emergència per a atendre als seus clients de targetes quan aquests es trobin de viatge a l'estranger i hagin patit algun imprevist que suposi la pèrdua o impossibilitat d'utilització de les targetes: robatoris, extraviaments de documentació, deteriorament material, etc.
Els principals avantatges de CaixaProtect Emergency són la rapidesa i la cobertura, ja que l'usuari pot disposar ràpidament de diners en metàl•lic en 200 països, amb més de 450.000 punts de recollida. Gràcies a aquest servei, "la Caixa" pot transferir efectiu d'urgència als seus clients en punts tan diversos com Nova York, Sidney, París, Kinshasa, Jakarta o Tegucigalpa.

El servei va dirigit a incrementar la seguretat i tranquil•litat dels seus clients en els seus viatges a l'estranger, i suposa completar i ampliar CaixaProtect, la protecció que cobreix als clients de “la Caixa” davant possibles operacions fraudulentes en qualsevol canal (targetes, Internet i caixers). La garantia CaixaProtect, exclusiva i pionera al mercat espanyol, es complementa amb l'enviament de SMS informatiu als usuaris quan es realitza una transacció rellevant.

CaixaProtect Emergency s’activa amb una trucada de telèfon. Davant de qualsevol problema amb la targeta, el client contacta amb el servei d'emergència habilitat per "la Caixa" i informa de la seva ubicació i de l'import que necessita. Immediatament, l'entitat indica on i com recollir físicament els diners, un procés que es realitza a través d'una oficina local.

"la Caixa", entitat líder en targetes

"la Caixa" és l'entitat líder en targetes a Espanya. Compta amb 10,4 milions de clients i amb 10,5 milions de targetes, amb una quota de mercat del 17,5 %. Els seus clients disposen d'una àmplia oferta de targetes de dèbit, crèdit, revolving i prepagament, amb la innovació i el servei al client com a elements diferencials.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1