Dimecres, 24 de agost de 2011 | 16:19
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La Duquessa d'Alba anuncia oficialment les seves noces

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Es casarà amb Alfonso Díez a primers d'octubre
La Duquessa d'Alba anuncia oficialment les seves noces
23/08/2011 12:47
La duquesa de Alba y su novio
La Duquessa d'Alba ha volgut acabar amb totes les especulacions de les revistes del cor sobre el seu enllaç amb Alfonso Díez i ha oficialitzat que a primers d'octubre tornarà a passar per la rectoria.
"Davant les últimes notícies aparegudes en els mitjans, comunico que el meu enllaç matrimonial amb Alfonso Díez serà a primers del mes d'octubre". Així de clar ho ha anunciat Doña Cayetana d'Alba mitjançant un comunicat.

"Aquest enllaç se celebrarà a les més estricta intimitat comptant amb l'assistència dels meus fills, amb les seves respectives dones actuals, anteriors nores i el meu gendre Francisco", continua explicant els detalls del seu gran dia.

"A aquest enllaç no assistirà cap amiga per falta d'espai i perquè no es puguin sentir ofeses, amb l'excepció del Doctor Trujillo, que em va intervenir quirúrgicament", comenta la Duquessa sobre els convidats.

Pel que fa als padrins de casament, confirma el que s'havia anunciat abans: "El meu fill Carlos i Carmen Tello" i aclareix, "per exprés desig de D. Alfonso Díez". "No hi haurà premsa, únicament un fotògraf que difondrà les fotografies a tots els mitjans".

Finalment, Cayetana demana als mitjans de comunicació "que cessin les especulacions falses i respectin la meva tranquil·litat".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1