Dimecres, 24 de agost de 2011 | 16:26
Vostè es troba a: Inici > RSC >

S'obre el termini per triar a la 'Millor Celebrity Verda'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El concurs premia a figures que promouen el respecte al medi ambient
S'obre el termini per triar a la 'Millor Celebrity Verda'
24/08/2011 12:03
bose polemico
L'organització dels guardons 'International Green Awards' ha obert el termini per triar a la 'Millor Celebebrity Verda Internacional' i premiar a figures mediàtiques internacionals que promoguin "activament" el respecte al medi ambient i el desenvolupament sostenible.
Així, l'objectiu d'aquests premis és "augmentar l'interès de la societat cap a la 'agenda verda', integrada per objectius ambientals i de desenvolupament sostenible a nivell mundial en el compte enrere iniciat per a la Conferència de Durban (Sud-àfrica) --COP17-- que se celebrarà el proper mes de desembre i el Cim de la Terra de Rio de Janeiro (Brasil), que tindrà lloc al juny de 2012".

Entre els candidats a 'Millor Celebriby Verd' --15 en total--, es troben l'actriu Cameron Diaz, l'actor Don Cheadle, el cantant Miguel Bosé, la model Gisele Bündchen o els músics Sting i Paul McCartney. Tal com explica l'organització dels guardons, "sens dubte, les personalitats famoses són un dels factors d'influència més poderosos del món, en ser capaços de marcar tendència i convertir-se en líders d'opinió".

També indica que les notícies i informacions dels mitjans de comunicació en les quals apareixen personatges coneguts com a protagonistes "aconsegueixen atreure un major interès de l'audiència i contribueix a sensibilitzar-la davant determinades causes mediambientals i socials, i a generar un compromís".

Així mateix, recorda que, en els últims anys, "moltes d'aquestes personalitats han decidit pujar-se al tren del medi ambient, abanderant causes com la lluita contra la desforestació o l'escassetat de recursos". D'aquesta manera, destaca que els candidats "han utilitzat la seva fama al llarg de la seva carrera per promoure el desenvolupament sostenible, llaurant-se una imatge de 'celebrity responsable'".

Les persones que vulguin votar poden fer-ho a través de la web oficial dels guardons, fins al proper mes d'octubre. A més, és possible suggerir candidats perquè formin part de la nova llista de nominats per a l'edició 2012 enviant un 'tweet' a @GreenAwards --el perfil dels guardons en Twitter-- amb l'etiqueta #GreenAwardsCelebrity.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1